Cees barst in tranen uit

Cees barst in tranen uit

Cees zit er helemaal doorheen, hij is een tijdje terug in huilen uit gebarsten, dit gebeurde na de lunch.

Cees werd vergezeld door Gabriëlle, we zagen Cees zijn bril afzetten om zich te ontdoen van tranen die begonnen te vloeien. Gabriëlle legt een hand op haar been. Het is ook geen kattenpis he zegt ze. Je gaat niet weg hoor, je gaat helemaal nergens heen! Cees komt moeilijk uit zijn woorden door de emoties. Maar uiteindelijk wordt duidelijk dat hij het gevoel heeft alsof de hele groep tegen hem is. Doelend op de ruzie met Rob die nog niet uitgesproken is. Ik vreet mezelf helemaal op. Ik denk dat Rob een flinke eigendunk heeft en zichzelf op een voetstuk zet, terwijl hij helemaal niets doet. En als hij er iets van zegt, krijgt hij een grote mond. Gabriëlle adviseert Cees om het van zich te zetten. Op een gegeven moment heb je een klein groepje van mensen met wie je ergens kan komen. En daar moet je je aan vastklampen. En niet aan de mensen die voor geen meter luisteren want dat maakt je kapot aldus Gabriëlle. Cees kan zich daar ook wel in vinden maar makkelijk is het niet. Dat doe ik niet zo gauw he. Ook horen we de woorden stoppen met Utopia. Ik heb het helemaal gehad voegt hij eraan toe. Volgens Gabriëlle is Cees een doorzetter. Probeer je niet zo druk te maken, dat gaat je echt kapot maken voegt ze eraan toe. Cees antwoordt dat hij blij is dat Gabriëlle er nog is. Voor als nog blijft Cees dus gewoon…

Later praat Gabrielle er met de rest van de groep over. Benjamin vindt de situatie naar voor Cees. Volgens hem is het ook echt zo’n gevoelsmens, die wil de groep het liefste allemaal bij elkaar. Ook Naomi is lief tegen Cees. Ze vraagt bezorgd of het goed met hem gaat en dat ze het vervelend vindt dat hij zich rot voelt. Zelfs Rob heeft na de ruzie het licht gezien, hij wil graag een gesprek met Cees aangaan. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. Toet at 05:52

  Ik denk dat ik het meeste plezier hier hebt.De drie dames laten zich steeds maar weer van hun slechtste kant zien.Dames laat je haat eens gaan.Ga op een kilo pruimen zitten .Echt de wereld zie je dan heel anders.

 2. gea at 17:50

  Cees denkt zeker dat hij een fotomodel is ,dat hij zich twee a drie keer per dag omkleed. Rob heeft zijn excuses alweer aangeboden aan Cees . Cees wist niet wat hij verkeerd gedaan had maar dat heeft hij wel meer.

  • anneke g at 22:56

   Beter dan de hele week in de zelfde kleren want dan krijgt hij te horen wat een vies mannetje loopt de hele week in het zelfde.
   Ik vraag me af kan Cees nog wat goed doen

   • Hannah at 02:01

    @ Anneke g, *diepe zucht* Zoals we allemaal, in nagenoeg elke topic kunnen lezen, voor sommigen niet. 😉
    Ik ergerde me eerder ook aan Ivan en vertelde dit vaak, maar weet nu hoe irritant dit is voor anderen! (Al heb ik hem nooit uitgescholden voor misbaksel en heb altijd zijn agressieve gedrag bekritiseerd en nooit zijn persoon) 🙂

  • Hannah at 02:34

   Ach Ann, misschien is Cees wel blij dat hij jou niet als dochter heeft.
   Zijn dochters kwamen op t.v., op mij over als lieve vrouwen, ik ken jou niet maar je reacties zijn verre van “lief”.

 3. Yvon at 15:08

  In zijn zogenaamd verdriet krijgt hij het klaar Rob nog een hak te zetten,citaat:ik denk dat Rob een flinke eigendunk heeft en zichzelf op een voetstuk zet,terwijl hij helemaal niets doet.
  Dit is toch echt misselijk makend

 4. Yvon at 14:57

  Gatver…jammer..de groep kan er niet door heen kijken,inderdaad een ander spelletje spelen….maar ooit ben jij ook uit gespeeld opa Cees
  Wat heb ik dan respect voor Rolf,hij heeft het zo zwaar,je ziet dat het huilen hem vaak nader dan het lachen staat,maar hij houdt zich flink.
  Google maar eens bij Cees..dan zie je ons huilebalkje

 5. gea at 14:02

  Cees wil zeker sympathie proberen te krijgen door te huilen en dan Gabs die hem troost terwijl zij vorige week ook nog tekeer ging tegen hem. Hij denkt eraan om op te stappen nou van mij mag hij doeii!

 6. Ann at 13:58

  Daar gaan we weer!!! Even andere stratigie… Als het niet met woorden lukt, ja ha dan proberen we het met tranen.. Ha ik moet er eigenlijk maat om lachen.. Dit probeer je als kleuter… Maar als 61jarige..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *