Rolf en Bjorn kibbelen over zingen

Rolf en Bjorn kibbelen over zingen

Nog meer gezelligheid in de loods! Na de ruzie tussen Rob en Cees ontstond er nog meer gekibbel. Echter tussen Bjorn en Rolf. Dit keer had de ruzie een ander onderwerp namelijk zingen. Want Rolf gaf Bjorn namelijk advies over zingen wat bij Bjorn verkeerd viel.

De twee heren zaten gisterenavond nog laat op de bank als Rolf het gesprek begint. Volgens hem zingt Bjorn te geforceerd. Je gaat heel vaak heel vaak heel hard, maar je moet wat meer matigen voegt hij eraan toe. Bjorn kijkt hem vragend aan. De feedback lijkt verkeerd te vallen en vraagt zich af waarom hij naar iemand als Rolf zou luisteren. Ik wil me niet ergeren aan je voegt hij eraan toe. Maar als je zegt dat je niets met zingen doet, wie de f*ck ben jij dan om tegen mij te gaan vertellen wat ik goed of fout doe. Dat komt zo raar over”, gaat Bjorn verder.Volgens Bjorn kan hij wel wat subtiler zijn en kan hij dat soort dingen beter voor zich houden.  Ik zie ons als twee beginnende prutsers, en dan gaat de ene prutser tegen de andere zeggen wat hij niet goed doet. Rolf lijkt het er niet mee eens te zijn, ik heb met meerdere artiesten samengewerkt en vroeger ben ik zelfs de leadzanger van een band geweest. Nu ineens wel antwoordt Bjorn verontwaardigt. Je lult jezelf zo klem en begint te lachen. Ik ben het zat dat je steeds een ander verhaal ophangt voegt hij eraan toe. Het is eigenlijk een lachertje en te grappig voor woorden. Ik heb al tachtig verschillende verhalen over je gehoord. Of het is een spel zegt Rolf, het Utopia spel… Bjorn geloofd er niks van en vindt het jammer voor hem. Het is alleen maar grootspraak van je en het is gewoon zonde hoe mensen over je denken. Dat vind ik echt jammer voor je. Dat meen ik serieus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. maria at 17:34

  Ik dacht dat het hier over het gesprek van bjorn en rolf ging ivm zingen.Nu blijkt maar weer dat Bjorn geen raad van een ander aan wil nemen en zelfs kwaad word. En kritiek kan hij al helemaal niet hebben.Het feit is ook dat bjorn niet geweldig zingt en ja te geforceerd. Rolf zei …ik ben leadzanger geweest in een band…..Later die avond toen hij buiten met Stef zat en over het een en ander hadden , zei Rolf dat hij bjorn in de maling had genomen (op de kast gejaagd).Toen vertelde rolf het gesprek van hem met bjorn. Dus Bjorn ….je word steeds meer een (sorry) ..zeikert!!!!!!

 2. anneke g at 22:53

  Dit is wat vorige keer was tussen Patrick en Wilco er was niks aan de hand met Patrick tot dat Wilco binnen kwam nu is het Cees die erin is gekomen nu komt Rolf binnen en er het is de zelfde Cees wordt onderuit gehaald.
  En mensen ik ben geen fan van Cees en ook geen fan van Patrick maar het lijkt of oude mannen er niet in passen volgens sommige

   • Hannah at 01:08

    Carrière, maar ik begreep dat je dat bedoelde hoor.
    Persoonlijk maakt het mij niet uit als iets fout geschreven is, (als ik mijn eigen tekst terug lees, staan daar ook geregeld fouten in) zolang de strekking van het verhaal maar duidelijk is, vind ik. 🙂

     • anneke g at 12:46

      Geeft niet maar ik weet niet hoe je de puntjes er op moet zetten.

     • Hannah at 15:59

      Op de I pad moet je de letter even “ingedrukt”/vasthouden, dan verschijnt er een vakje met die letter, maar dan met puntjes en streepjes.
      Op de computer volgens mij:
      Of voor de è, eerst op de toets met het “slangetje” ~~~~ klikken en dan de “e”?
      Voor de é, eerst op de toets met het streepje ‘ en dubbele streepje ” en dan de “e”?
      Voor de ë, “shift toets” ingedrukt houden en dan net als bij de é, eerst de toets met streepje en dubbele streepje en dan de “e”.
      Volgens mij kan Alt plus een code ook, voor è, Alt 138. Hopelijk klopt het en anders laat ik me graag corrigeren door iemand.

 3. anneke g at 12:21

  Is Rolf een tweede Caby hij heeft dit gedaan hij heeft dat gedaan ,hij wil echt alles nadoen neemt alles van iedereen over.
  Als hij een carieere (schrijf ik het zo goed) in het zingen wil hebben doe mee aan t.v. zang programmaas maar geef geen commentaar op Bjorn als hij denkt goed te zingen laat hem en met wie heb je samen gewerkt en in welke groep heb je gezeten . Wat ik op tv zag dat je behoorlijk met zout strooi over het eten mag dan iemand ,maakt niet uit of het dit keer Cees was die zegt dat het te zout is daar kan jij ook geen kritiek van hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *