Drie nieuwe diertjes erbij in Utopia!

Drie nieuwe diertjes erbij in Utopia!

Dag 628 is alweer een tijdje bezig, vanmorgen heeft Naomi de koeien weer verzorgd en deed een leuke ontdekking. Bas is al enige tijd bezig met de broedmachine om op die manier kuikentjes te kweken. En vandaag blijkt er resultaat te zijn! Want Naomi ontdekt 3 kuikentjes! Ze snelt naar Mark die ook al wakker was en vraagt zich af of ze Bas wakker moet maken. Mark lijkt het niet te weten en Naomi besluit het maar gewoon te doen. Ze sluipt richting Bas die nog in dromenland ligt. Er zijn drie kuikentjes zegt ze blij. Bas stapt snel uit zijn bed, echt waar? De twee gaan kijken en zodra de drie nieuwe diertjes bewonderd zijn geeft Naomi haar mede bewoner een knuffel. Gefeliciteerd, je bent moeder grapt ze. Bas zijn dag kan niet meer stuk. Wat later zegt hij trots tegen Cees dat hij vader is geworden. Maar de dierenvriend deelt het natuurlijk aan iedereen die het verder nog horen wil!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *