Ventileren over de ruzie tussen Rob en Cees

Ventileren over de ruzie tussen Rob en Cees

Na de ruzie tussen Cees en Rob werd dit natuurlijk besproken. Zo ging Cees zijn frustraties uiten bij enkele andere bewoners. Zo spreekt hij met Gabriëlle over het voorval. Het is niet normaal. Hij gaat tekeer en hij zegt blijf uit mijn buurt. Arrogante lul. Ik word keihard voor leugenaar uitgemaakt. Zo tekeer en beweren dat ik het niet heb gevraagd. Hij vraagt het aan mij en dat wil hij niet horen. Gabriëlle weet alleen niet zo goed wat ze nu voor Cees moet doen. Daarom zet zij op dat moment een lekker bakje koffie voor Cees. Wat later ging Cees nog het gesprek aan met Bas. Hij kan het nog steeds niet geloven hoe Rob hem aansprak. Volgens Cees waren er meer mensen die opmerkingen hadden over het eten. Maar wanneer hij persoonlijk vraagt wat zijn mening is en die geeft, dan ben ik de boosdoener voegt hij eraan toe. Volgens Bas is het misplaatste frustratie. Misschien is Rob ergens anders boos over en ventileert hij dat op deze manier op Cees. Rob heeft namelijk een hele lieve kant over het algemeen. Het zal verstandig zijn als Cees  het voorlopig laat rusten. Dan is het morgen waarschijnlijk wel mogelijk om het gesprek met hem aan te gaan.

Maar ook Rob blaast zijn stoom af bij Stefanie. Waar haalt hij het gore lef vandaan. Die gast heeft een bord voor zijn kanis. Ik ben een tijd niet zo pissed-off geweest. Ik ben nooit zo snel boos, dat weet je. Stefanie kan alleen maar zeggen dat Rob maar even rustig moet doen. Volgens Stefanie gaat Cees nog wel merken dat hij een van de laatste mensen kwijt is die altijd voor hem opkomen. Hoe zal dat vandaag gaan lopen? We gaan snel naar het volgende nieuws

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. gea at 13:52

  Zo dus Cees vind het niet leuk om voor leugenaar uitgemaakt te worden, kan hij ook eens voelen hoe dat is hij deed immers hetzelfde bij Rolf.

 2. anneke g at 12:35

  Niemand heeft een eigen mening ze fokken elkaar op om iemand zwart te maken , dan is die aan de beurt de volgende dag een ander .
  Je kan merken dat er binnen kort weer stemmen is.
  Zo waren er een paar die redelijk goed met Cees over weg konden en zo na een gesprek met de ander Cees weer in het verdom hoek(je) zetten
  Ik geef nu een voorbeeld met Cees over het eten dat Rolf maakt hij vond het te zout ,maar vind je het gek als je zag hoeveel zout hij bij de aardappels gooide zegt hij eerlijk wat hij er van vind mag dat ook weer niet en ja hoor meteen klagen bij een ander , dat doet Cees ook wel maar vraag het dan niet aan hem , er zijn nog meer mensen waar aan hij het kon vragen.
  Maar heb het idee dat hij Cees bij de mede bewoners zwart wil maken .

 3. Ann at 12:18

  Zozo.. Cees jij mag alles zeggen, op iedereen commentaar geven, iedereen afzeiken en vooral moet iedereen naar jou luisteren.

  Jij mag alles, om cijfer vragen voor je eten?? Duur matras, iemand ook voor leugenaar uitmaken.. Ach dit ik is nog maar klein beetje..

  Weet je cees, zolang iemand jou de hemel inprijs dan voel jij je alles, de leider.
  En ze moeten naar jou opkijken omdat je ouder ben..
  Bah.. Een dikke pluim rob, wie volgt?? Want gaat hier niet om wat rob zeg, nee cees zoekt zoekt.. Vies mannetje.. Letterlijk en figuurlijk..

 4. Wil at 11:09

  Nou rob, cees heeft gelijk hoor, was op de steam te zien, dus rob en stef ,ik hoop dat jullie het nog een keer te horen krijgen van jullie ongelijk,en hoe jij cees benaderd rob…..schaam je, bahhhhh

  • anna at 11:47

   Een heel brutaal gozertje die Rob,wat een schoft hij heeft al v/a het begin een houding en mensen die vinden dat ze zo moeten spreken tegen ouderen die hebben bij mij al alles verspeeld je kan ook zwijgen en helemaal als je dus fout zit hij had ongelijk…En Stefanie laat zich weer meeslepen door het stuk onbenul!!!

 5. Wil at 11:05

  Nou rob, cees heeft gelijk hoor, was te zien op de stream, dus ik zou maar dimmen,
  Wat je zegt kan echt niet, ik had je hoger ingeschat
  Ik hoop dat je nog van iemand te oren krijgt dat jij en stef de lul zijn en niet cees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *