Ruzie tussen Rob en Cees

Ruzie tussen Rob en Cees

We gaan nog even terug naar gisterenavond, Rolf had gekookt en met de vraag wat hij ervan vond antwoordt Cees dat het vlees goed was. Maar hij was wat flauwtjes en wat zout. En de salade vind ik niet zo heel boeiend. Ik mis wat kruiden en dingetjes, maar dat is persoonlijk. En Rob is het daar later niet mee eens en dat laat hij blijken ook. Als Cees in de lounge komt zitten zegt hij tegen Rob je kunt wel zo fel kijken maar je weet helemaal niet hoe het gegaan is. Hij had het me al in de keuken gevraagd, toen had ik het al tegen hem gezegd. Waarom vraagt ie het dan nog een keer aan me? Hij vraagt het aan het publiek verbeterd Rob hem, waarom trek je dan als eerste je scheur open? Je scheur zegt Cees verontwaardigd, praat effe normaal man! Ik heb geen scheur! Rob antwoordt dat hij dat nou eenmaal zo formuleert. Daar heb je het maar mee te doen. Kom op zeg antwoordt Cees praat effe normaal. Praat je tegen je vader ook zo? Rob benadrukt dat Cees zijn vader niet is, mafkees! Doe normaal man! zegt Cees kwaad. Nee antwoordt Rob ik vind het onbeschoft, hij vraagt het aan het publiek… Nee onderbreekt Cees hem hij vroeg het aan mij, het is niet waar! Vraag het maar na jongen! Hij vroeg het persoonlijk! Als jij een of andere belachelijke muffin maakt dan trekken we onze bek toch ook niet open of wel zegt Rob geirriteerd. Hij maakt een promo omdat hij een dagschotel maakt. Zeg dan niks als je het niet lekker vind. Volgens Cees maakt Rob zich druk om niets. En bovendien had hij het al in de keuken gevraagd. Hou nou maar gewoon effe je mond zegt Rob kwaad. We zijn aan het roken. Cees vindt Rob maar onbeschoft en Rob vindt Cees ook onbeschoft. En dan ook nog iemand uitnodigen om tafelmanieren bij te brengen. Je zit zelf met je tengels overal aan. Cees ontkent het en Rob ziet het zelf. Viespeuk zegt Rob als hij weer de loods in loopt. Cees antwoordt dat hij een hondsbrutale gast is en respectloos is. Ik heb niet met je geknikkerd roept Rob nog eens na, respect moet je verdienen en dat ben ik nu even kwijt. Ja dat zal wel ja met je grote bek antwoordt Cees. Schei toch uit man

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. angel at 19:10

  Cees zit in zijn neus dan met zijn vingers in de pan. Niet te vergeten dat toetje wat hij van de grond schepte zo de pan weer in. Cees doet niks fout nee alleen maar zeuren over een ander hij moet zijn mond is leren houden. Dan telkens zijn leeftijd gebruiken als excuus omdat, je ouder bent ben je niet beter dan een ander.

  • Yvon at 22:34

   Nou Angel dat heb ik mij wel af gevraagd,wat die pudding betreft maar ik dacht,dat zal toch niet waar zijn dat hij die pudding weer in die pot schept !!’
   Viezerik is het,maar jij hebt het ook gezien!!!
   Ja als je met een handdoek de wc schoon maakt,ben je toch echt niet goed !!!!!

 2. Therese at 17:59

  Hebben jullie hier boven bij jullie opvoeding NIET geleerd om respect voor ouderen te hebben????
  En als Cees door grootbek Rolf zelf gevraagd wordt hoe het vlees en de salade is mag hij zeggen wat hij ervan vond doe ik ook als ze het mij vragen en dan krijgen ze de waarheid of het nu aan staat of niet dan moeten ze het niet vragen en waar bemoeit Rob zich mee?????
  Heeft dus ook geen opvoeding gehad , hij was er in de keuken niet eens bij laat die gozer eens naar zijn eigen taal gebruik luisteren.
  Cees moet aan Bas vragen of hij dat niet op kan nemen .

  • Hannah at 02:24

   Tegenwoordig is het hip om gelijk te roepen: respect moet je verdienen!
   Jammer, juist door respect te hebben, toon je fatsoen. En dat leer je als je een goede opvoeding hebt gehad.

  • Yvon at 14:12

   Therese ik heb een hele goede opvoeding gehad,mij werd al vroeg geleerd respect te hebben voor alles wat leeft,jong en oud!!!mens en dier!!!rechtvaardigheid,voor de zwakkere op komen,eerlijkheid ,het leven leven met normen en waarden.
   en omdat ik dit van huis uit mee gekregen heb, stuit mij het gedrag van Cees mij ook zo tegen de borst

 3. Yvon at 14:49

  Eindelijk laat Cees zijn ware aard zien,een arrogante kwal die geen tegenspraak duld,zich achter zijn leeftijd schuilt,denk aan zijn rugpijn,zijn eigen fouten totaal niet ziet,een vuile huichelaar en leugenaar,een misbaksel !!!!
  Alsjeblief Rob je hebt het goed gedaan bied geen excuses aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *