Vervolg dates van Bas

Vervolg dates van Bas

Na de dates die we eerder omschreven is het voor Bas en Benjamin even tijd voor een peukie. Voordat de twee naar buiten gingen vertelde Bjorn nog even wat de bedoeling zo meteen is. Bas moet dadelijk 3 dames kiezen waarmee hij verder wil daten. Diegene waarmee hij verder wil daten krijgt een roos, als de uitslag bekend is mogen de afgevallen dames of heer het Utopia terrein verlaten. Bas moet nog even “gescheiden” in de horecakeuken zitten zodat de twee date organisatoren de lounge klaar kunnen maken. Daarna volgen er 3 date sessies van 15 minuten. Uiteindelijk kiest Bas één vrouw (of man) waarmee hij verder wil. Spannend!

Na een vrij lange streamlock is er uiteindelijk weer beeld, we zien Bas, Benjamin en Cees roken. Bas geeft aan het wel erg moeilijk te vinden om zijn keuze te maken. In de horecakeuken bespreken Bas en Benjamin de notulen over de dates nog eens door. Ook de cadeautjes worden nog eens bekeken. Bjorn komt erbij staan en ze willen graag de nummers weten waarmee Bas verder wil daten. Uiteindelijk streept Bas door wat voor hem niet geschikt is. De man valt sowieso af, er blijven er vijf over. Bas moet er dus 2 doorstrepen… Nummer 1, 8  en het laatste nummer kunnen we niet opvangen door een streamlock… Weer terug beeld ziet Bas voor het eerst alle dames. Bas maakt dadelijk de nummers bekend, de dames doen dan een stap naar voren tot er 3 over blijven. Daarna daten de dames nog 15 minuten met Bas.

Bas vindt het raar, hij kiest voor dame nummer 1. De keuze was erg moeilijk, tussen alle 8. De tweede dame is nummer 3  en de laatste dame is nummer 8. De rest van de dames had ik ook wel willen kiezen maar ik mocht er niet meer. Maar dat heb je aan Bjorn en Benjamin te danken. Wel benadrukt hij dat hij het leuk vond met iedereen. Vervolgens wordt er nog een groepsfoto gemaakt van alle dates en gaat Bas daarna apart zitten in de horecakeuken zodat Bjorn en Benjamin de lounge klaar kunnen maken.

Na een gezellige date tijd met alle overgebleven dames is het tijd om de keuze bekend te maken. Er kan natuurlijk maar één dame overblijven! Bas mag kiezen uit Didi, Jacklyn of Charella. De winnaar krijgt de sleutel van de B&B en mag volgende week langs komen voor date met overnachting. Het stel zit met zijn allen op de bank in de loods en Bas lijkt nog te twijfelen. Ik vond het heel leuk met jullie alle drie maar ik mag er maar één kiezen zegt Bas een beetje nerveus. Al snel wordt bekend dat Jacklyn afvalt maar dan blijven Charella en Didi over. Bas gaat vervolgens op zijn knieën zitten bij Didi. Ik zou het leuk vinden als je terugkomt en overhandigt haar de sleutels van de B&B. Wees er voorzichtig mee voegt hij eraan toe. Didi mag dus terugkomen en daarna zit de date avond erop. Volgende week kunnen we weer een vervolg schrijven. Zou Didi goed bij Bas passen?  Gaat er iets moois opbloeien tussen de twee?

Didi mag terug komen

Didi (rechtse dame) mag terug komen voor vervolg date

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *