De dates van Bas zijn gearriveerd!

De dates van Bas zijn gearriveerd!

Eindelijk is het dan zover, de vrouwen die Bjorn en Benjamin geregeld hebben voor Bas zijn gearriveerd in Utopia. En dat betekend een spannende dag voor Bas.

Maar eerst was er nog een bokstraining gegeven door Fitz. Ook Fitz weet dat er vrouwen komen en geeft tijdens de afmattende training dan ook de nodige aansturing. Maak hem kapot, die vrouwen die hier komen willen dit zien. Laat Ivan zijn borst maar nat maken voegt hij eraan toe. Na de training en een douchebeurt verder stapt Bas richting de kapsalon van Gina. Daar wordt hij onder handen genomen. Ondertussen praten ze over de dames die komen, de zenuwen en de selectie. Bas merkt sarcastisch op dat hij zelfs zijn tanden gaat poetsen  Rolf is niet zo zeker van de roze blouse die Bas draagt. Hij moet mannelijk overkomen, vandaag. aldus de kok. Gina denkt er anders over. Een echte man kan roze dragen.

Bjorn en Benjamin staan ondertussen voor de poort te wachten, om de dames op te wachten. Bas komt er niet veel later bij maar wordt terug gestuurd naar zijn plaats. Er is een date room gemaakt. Bas kan zijn dates in de eerste fase nog niet zien. En gaatjes prikken in het doek wordt niet gewaardeerd waarschuwt Bjorn alvast. En dan eindelijk komen de dames! Ze hebben een cadeautje met zich mee en lijken zich niet eens voor te hoeven stellen. Bjorn en Benjamin herkennen ze natuurlijk allemaal. Bjorn legt uit dat de groep wordt gesplitst, de ene helft gaat lekker frietjes eten bij Le Luifel en de andere helft gaat mee naar de lounge. Vervolgens worden de spelregels uitgelegd. Bas zit klaar achter een wit doek en iedereen krijgt vijf minuten de tijd om te daten. Daarna kiest Bas de drie dames van zijn keuze uit om twintig minuten mee te daten met een drankje. Uiteindelijk kiest Bas de dame van zijn voorkeur die volgende week mag terugkomen. 

De dates
We hebben een korte samenvatting van de dates gemaakt, anders wordt het wel een extreem lang verslag… De eerste dame neemt plaats in de date room, ze heeft een mooi nachtlampje bij voor Bas. Didi heet ze en is een brunette. Verder vertelt ze dat ze een opleiding tot schoonheidsspecialiste volgt en sportief is. Ze houdt ook van dieren en heeft een hond. Ze gaat graag uit, naar feestjes en vindt het leuk om te winkelen en te reizen. Het lijkt haar leuk om te overnachten als ze wordt gekozen. Ze kan bovendien lekker koken. Ik kan best wel veel voegt ze eraan toe.

Op naar de tweede date, dit keer krijgt Bas een gelukskettinkje, voor het kickboksgevecht tegen Ivan. Ze werkt achter de douane op Schiphol. Ze krijgt helaas geen korting om op reis te gaan, maar is ook niet zo’n reistype. Ze gaat liever de hort op met de auto. Ze houdt van films, series, autorijden, bezig zijn met haar nagels en haar hondje. Haar toekomstdroom is een eigen koophuis.

De derde date heeft zich gemeld, Bas krijgt een roze tas. Het is een boek met Italiaanse groenterecepten en een pluchen kalkoenmuts. De date is vrij klein dus draagt vaak hakken. Ze werkt in de gehandicaptenzorg en in een snackbar. Daarnaast volgt ze een opleiding. Ze gaat graag uit. In de toekomst wil ze reizen, haar opleiding afronden en een gezin stichten. Thuis hadden ze een oehoe en ze is soms best sportief. Als ze Bas zijn vriendin zou worden, zou ze wel vaak willen langskomen.

Als vierde krijgt Bas een krukje, omdat deze date wat langer is dan Bas. Ze komt uit Gouda maar wil misschien ooit weer terug naar haar geboorteplaats Den Haag. Ze is fotograaf en ze maakt foto’s van ongevallen. Ze heeft twee kuikens en had vroeger geitjes in de tuin. In de toekomst hoopt ze nog steeds te fotograferen en haar vriendinnen veel te zien. Ze wil ook een afwisselend huisje, boompje, beestje. Bovendien houdt ze van reizen. Dat vindt Bas wel leuk ze zou best met hem samen een half jaar per jaar buiten Nederland willen wonen.

Dan date vijf, ook nu krijgt Bas weer een cadeautje. Dit keer een pot gesneden bladspinazie om spieren te kweken voor het kickboksgala. Ze houdt van voetballen, chillen met vriendinnen, slapen, eten en televisie kijken. Haar doel in haar leven? Met jou trouwen. Nee, grapje voegt ze eraan toe. Ze wil een leuke baan, want ze zit nog op school. Bas grapt dat hij dus al het geld verdienen? Nou, het was leuk je gesproken te hebben. Leeftijd maakt voor haar niet zo veel uit, want Bas is gewoon een schatje en gewoon leuk. Binnenkort is ze jarig en ze wil Bas als cadeautje. Je bent cute voegt ze eraan toe.

Date nummer zes geeft Bas een flink pakket cadeau. Het is een bewegende kip die protesteert als je hem bij zijn nek pakt. Bas is er blij mee. Deze date werkt in een kledingwinkel en spaart mooie momenten. Ze is een beetje hipster, heeft een hond, kat en een konijn. Ze vindt het leuk dat Bas zijn eigen plan trekt en het hele pakketje spreekt haar aan. Ze wil graag nog een minivan kopen en daarmee rondreizen. Je bent uitgenodigd bij deze als je het leuk vindt. Naakt zwemmen vindt ze wel lekker maar ze is geen nudist. Ze is gisteren zesentwintig geworden.

De dates blijven maar komen, nummer zeven is aangeschoven. Bas krijgt een groot cadeau in zijn handen. Het is een zelfgemaakt moodboard. Ze is negentien, heeft een hond en een tatoeage en volgt een opleiding in maatschappelijke zorg. Ze wil later graag veel kinderen. Het lijkt haar best grappig om te koe rijden. Ze vertelt een spannend verhaal over een boevenpak en de politie. Ze is redelijk sportief. En wil haar eerste kind over een jaar of drie a vier. Ze vond Bas altijd al een hele mooie jongen en haar moeder attendeerde haar erop dat Bas een date zocht.

Tijd voor de achtste date, Bas krijgt een paar guppies cadeau. Deze dame is eenentwintig en komt uit Amsterdam en werkt in de horeca. Ze wil econometrie gaan studeren omdat ze een wiskundeknobbel heeft. Ze is druk met werk, vrienden, familie en haar twee honden. Ze heeft ook een tamme kraai en was vroeger altijd bezig met beesten. Ze houdt ook van schilderen. Ze is 1.72m en heeft soms hakken aan. Haar vrienden zouden haar omschrijven als impulsief, gek, trouw en eerlijk. Ze kijkt veel televisie, films en series.

Als laatste schuift er een jongen aan de tafel. Het gaat om een man die op mannen valt, Bas vraagt zich af waarom hij valt op hem.  Het blijkt dat deze man Bas nog nooit heeft gezien maar als aanhang mee naar binnen is gegaan, dus kan hij net zo goed even mee daten aan een blinddate. Hij is eenentwintig jaar en assistent manager in een kledingwinkel. Op zijn dertiende is hij uit de kast gekomen. Het blijkt een tedere, lieve man. Bas trekt zijn conclussie, dus jij zou wel de vrouw in onze relatie zijn. Ja is het antwoordt, verder wil de man graag twee kinderen en valt op mannelijke jongens. Zijn vrienden omschrijven hem als gek, energiek en altijd in voor een feestje. De dates zitten erop!

De uitslag en met welke drie vrouwen Bas verder gaat wordt omschreven in een ander nieuwsbericht. Hou de site dus in de gaten! Het tweede verslag komt er snel aan!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *