Ruzie tussen Gabriëlle en Bjorn

Ruzie tussen Gabriëlle en Bjorn

Terwijl Bas aan het daten is (verslag komt zo) is er nog meer gebeurd. Want Bjorn en Gabriëlle hebben een korte ruzie gehad…

Want we gaan nog even terug, net na de kickboks les voegt Bjorn aan Wim of hij wat wilde pakken voor de date avond van Bas. En de manier waarop Bjorn Wim aansprak schoot bij Naomi verkeerd. Ik doe het wel joh schreeuwt ze. Bjorn antwoordt niet zo doen Naomi, niet zo gestoord doen nu. F*ck it! Gabriëlle hoort het ook en is ook niet blij met het gedrag van Bjorn. Het is toch jóuw date-avond zegt ze tegen Bjorn. Zorg dan voor je shit en laat niet anderen voor je werk opdraaien. Bjorn zegt gepikeerd dat hij het gewoon vraagt. Wat heb jij nou weer joh? Gabriëlle antwoordt je zegt f*ck it terwijl het jouw dating shit is. Je zegt f*ck it terwijl het jouw werk is. Blijkbaar is Gabriëlle dus niet gediend van zijn taalgebruik. Volgens Bjorn maakt Gabriëlle maar drama. Ben je ongesteld of zo?! Jij gaat maar door hoor kaatst Gabriëlle terug. Regel het gewoon! Bjorn zegt wel een theetje voor Gabriëlle te maken… Boos stapt Gabriëlle de vide op waar het gekibbel nog even door gaat. Maar als Rob zich ook mengt in het gesprek begint Bjorn maar weer over de kickboks training. Wat een rot les was dat he?…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Elly at 10:32

  Wat een eng mannetje die Bjorn. Echt voorbeeld van een jongen die altijd gepest is en dan wel beetje populair wordt….en dan zelf pestgedtag gaat vertonen…..zo geen respect voor…

 2. Mjo at 07:35

  Niet alleen was er deze ruzie tussen Bjorn en Gabrielle. Maar er was ook ruzie tussen Rob en Cees. Over het eten wat Rolf had gemaakt voor die (zaterdag) avond.

  Jammer toch weer, de sfeer in de Utopia loods is om te snijden. Niemand kan of wil nog iets van elkaar verdragen/accepteren. Om het minste of geringste wat iemand zegt (niemand uitgezonderd) wordt er ruzie gemaakt.

  • Ann. at 08:38

   Nou mjo, ben benieuwd, vind wel sinds bjorn zich geaccepteerd voelt bij die jongens dat hij denk dat hij alles is, en vooral bij kinderachtige spelletjes..

   • Mjo at 09:57

    Ach ja @Ann. Bjorn is gewoon zijn tijd vergeten toen hij rot werd behandeld door de groep. (zoals @Marian ook al schrijft). Valt mij zwaar tegen van Bjorn. Hij zou toch moeten weten, hoe dat voelt.

    Wil je nu al meer weten/lezen over die ruzie van Rob en Cees, lees dat het verslag op de site van Utopia Gekte.
    Ik kan je hier niet de link geven, want dat wordt mijn reactie niet geplaatst of tegengehouden. Dus even zelf Google ‘en.

 3. Tineke at 18:33

  Inderdaad Jozef je hebt helemaal gelijk, groeps gevoel hoezo groeps gevoel, waar bemoeien Naomie en Gabrielle zich mee hij vroeg het toch aan Wim. Wat een sneu stel echt ik vind het bijna allemaal luie egoïst mensen stuk voor stuk en ideale samenleving is heel erg ver te zoeken.
  Hoop dat er snel verandering in komt en dat er een paar met een snel trein vaart vertrekken, altijd maar zeuren

 4. Marian at 17:26

  Ik vind Bjorn erg poppiejoppie doen de laatste tijd heel ergerlijk en maar Rolf in kwaad dag licht zetten,hij is ze eigen rot tijd vergeten volgens mij.

 5. joze at 17:11

  Die Gabrielle mag wel iets zeggen, bij dat kleine beetje
  wat zij daar doet, heeft ze zelf altijd hulp nodig, zodat
  ze niets hoeft te doen. Luie schreeuwlelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *