Een rustige zaterdag in Utopia

Een rustige zaterdag in Utopia

Dag 627 is alweer begonnen en de ochtend alweer bijna voorbij. De zaterdag gaat rustig aan in Utopia, weekend zullen we maar zeggen. Maar wat is er tot op heden gebeurd?

Een aantal bewoners waren nog lang wakker, echter konden we er weinig van mee krijgen door de vele streamlocks. We laten de boel de boel maar en omschrijven voor je wat er verder nog gebeurd is. Er werd onder andere gezorgd voor de B&B gasten die er waren. Mark en Gina verzorgde een uitgebreid ontbijt voor de gasten. Cees was hoe kan het ook anders bezig met de keuken en zich druk maken over de hygiëne. Ivan, Naomi en Benjamin zijn druk bezig geweest met een actie voor kinderen die hun land zijn ontvlucht door de oorlog. De rugzakjes waar we eerder over schreven worden ingepakt en Rowena sluit later als ze wakker is ook maar aan. Oh en Naomi is trouwens ook nog ziekjes, ze hoopt morgen voor haar bezoek beter te zijn. Verder is er vooralsnog vrij weinig te melden voor de bewoners in het beloofde land. Later komen we uiteraard terug met nog meer Utopia nieuws. zien we je dan?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *