Naomi in tranen om Gio

Naomi in tranen om Gio

Het zit Naomi de laatste tijd niet mee, ze zit niet lekker in haar vel en is wat ziekjes. Ook vanavond had ze een dipje, ze dacht aan Gio en dat zorgde voor tranen…

We zagen Naomi snotterend en snikkend op bed zitten. Ze was bezig met foto’s uitzoeken en kon haar gevoelens niet uitschakelen. Dit kwam onder andere door de foto’s van Gio natuurlijk. Rowena merkt een emotionele Naomi op en gaat vragen wat er aan de hand is. Vind je het eng wat er gaat gebeuren als je eruit komt? vraagt ze medelevend. Naomi antwoordt Gio is wel altijd heel lief enzo, maar ik weet niet. Je weet maar nooit. Rowena knikt, ze zit ook in dezelfde situatie. En dan is het ook nog eens een vervelende dag met allemaal kleine irritaties. Eigenlijk precies het moment dat je de sterke armen van je vriend om je heen wil voelen, die altijd precies begrijpt hoe je je voelt. De tranen bij Naomi blijven maar komen en Rowena vraagt verder door. Hebben jullie nog wel verkering? Naomi knikt, ik denk dat ik het er gewoon even uit moet gooien. Rowena besluit haar te troosten, let it go baby fluistert ze. Je gaat je beter voelen. Ik ken het gevoel voegt ze eraan toe. Ik weet niet of dat weggaat. Naomi ging vervolgens de koeien maar doen en dat schijnt te helpen. Maar als ze Gabriëlle tegen komt als ze klaar is met de verzorging vloeien de tranen wederom. Gabriëlle geeft haar een knuffel en Ivan probeert grapjes te maken. Ook Rob geeft haar een stevige knuffel. Uiteindelijk zien we weer een lachje verschijnen en Naomi voegt er sarcastisch aan toe die rotzak ook…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Wil at 07:54

    Is ze nu echt zo nIef om te knikken op de vraag jullie hebben toch verkering?
    Hebben ze nooit gehad dat wilde gio niet
    Logisch, hij leeft zn leven buiten
    Naomi word eens wakker!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *