Bezoek voor Cees was in Utopia

Bezoek voor Cees was in Utopia

We lopen wat achter met ons nieuws, hoogste tijd om dus wat in te halen. Want de dochter van Cees was namelijk in Utopia! Cees had dus bezoek, maar ook van zijn ex vrouw, broer, zus en dochters. Toen het gezelschap aan kwam lopen had Cees zich verstopt maar kwam alweer snel te voorschijn. Er volgt een vrolijke begroeting en het gezelschap ging de loods in. Daar is het bezoek helaas niet optimaal te volgen. Wel krijgt Cees nog cadeautjes zoals een nieuwe trui…  Wat later vangen we wel het volgende gesprek op tussen Nadine en Cees. De dochter van Cees probeert wat informatie te ontfutselen.

Ze vraagt Cees op de man af hoe hij tegen de volgende stemming aankijkt, want begin oktober moeten de bewoners weer nomineren. Ik verwacht een stem van Gina geeft Cees toe. En voor de rest zou ik het nog niet weten. Ja, van Rolf. Maar die verwacht ook stemmen van mij voegt hij eraan toe. Ook heeft ze het nog even over de stemming van vorige maand. Haar vader had toen uit solidariteit niet gestemd op Stefanie terwijl dat voor hem beter uit had kunnen pakken. Ga je dit keer wat strategischer stemmen? vraagt Nadine. Cees antwoordt nou, als Rolf niet verandert, dan ga ik misschien wel vol op hem…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 22 reacties op dit artikel
 1. Toet at 21:00

  Wat een gezelligheid hier op de site.Jullie moeten met ze alle naar utopia.daar zal de gene waar jullie de pik op hebben en heerlijk leven hebben.Kijk al jullie berichten eens door .Misschien dat dan het schaam rood op je wangen staat.Je kunt de berichten vinden op Facebook.Schaamteloze gasten .Ga lekker door met iemand klein te maken.Ik ben er ook.

 2. maria at 13:31

  Bij cees is het altijd zo dat een ander veranderen moet ,maar hij niet. De hetze(kan het helaas niet anders noemen) van cees richting rolf ….is begonnen toen rolf moest kiezen wie hij eruit zou stemmen. Hij heeft met alle genomineerden gesproken .Natuurlijk met cees ook . Hij heeft cees raad gegeven en tips ivm het gedrag van cees. Die mening deelden de andere bewoners ook.Dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij cees. En al helemaal sinds de afspraak met de horeca en het tribunaal, wat trouwens door Stef is aangevraagd. Cees moet eens leren geen wrok meer te koesteren hij kan er nl zelf aan kapot gaan en moet eens proberen complimenten te geven ipv wat anderen niet goed hebben gedaan ,of juist niet hebben gedaan.

   • Mjo at 16:58

    @anneke g

    Als eerste betwijfel ik of Cees en / of Rolf in oktober eruit worden gestemd. (onderbuik gevoel)

    Maar als Rolf er gestemd wordt, weet ik voor 100% zeker dat een ander het slachtoffer van Cees zal worden.
    Cees maakt er een sport van om iemand, wie dan ook, het leven zuur te maken. Dat ligt blijkbaar in Cees z’n karakter.

  • Mjo at 16:48

   @Maria, mooi geschreven reactie.
   Het klopt dat Rolf bij z’n binnenkomst te openhartig en te eerlijk is geweest richting Cees. Dat doet Rolf nu de das om. ( de wrok van Cees jegens Rolf).

   Weet je, ik weet natuurlijk niet wat in het privéleven van Cees heeft gespeeld, gaat mij ook niet aan, maar ik denk zo maar, wat jij schrijft over die wrok bij Cees, dat dit ook z’n 2 huwelijken heeft gekost. Als je je maar blijft hangen in die wrok, houdt ook een relatie op een bepaald moment op.

 3. Toet at 05:38

  Ann je hebt hem weer flink geraakt vannacht.Het mag ook een beetje minder hoor..Het is zo slecht voor je gezondheid.Weer op de knietjes en niet meer doen.

  • Ann at 07:28

   Flink geraakt?? Ja werken, heb jij nog nooit van gehoord denk ik, ik kruip nu in mijn bed en verheug mij al op vanmiddag, dan lees ik vast weer gemene berichten van je..

   • Yvon at 08:57

    Weet je wat ik denk Ann,Toet is een dochter van Cees..ook zo irritant …..dus gewoon. Links laten liggen.
    Ik reageer in ieder geval niet meer op haar…

    • anneke g at 11:43

     Kunnen jullie elkaars e-mail niet vragen jullie reageren alleen over opmerkingen van andere personen zo van vind je niet Ann of vind je niet Yvon .
     Ik dacht dat het om ieder zijn eigen mening ging en Toet ook jouw opmerkingen over nonnen en bidden vind ik niet kunnen dat gaat toch niet over UTOPIA .
     Ik wacht geduldig af

     • Yvon at 16:00

      Nou Anneke,ik reageer op Utopia het spijt mij voor jou,ik ben nog nooit begonnen met modder gooien naar een persoon die reageert.
      Het is Toet die ons uitscheld..maar ik beloof jou dat ik niet meer zal reageren op haar commentaar.
      Wat de Utopianen betreft,ieder zijn eigen mening..die mag gezegd worden

    • Ann at 14:51

     Je heb gelijk yvon, en ik laat het maar links liggen.. Want hier kan je tegenin gaan, helpttoch niets, maar 1ding begrijp ik niet, dat echt uitschelden en over mensen iets zeggen wat totaal niet waar is, of dat sommige zeggen dat wij, op de mensen hier reageren, sorry maar volgens mij reageren we op wat er gebeurd is bij de utopia bewoners..

     • Yvon at 16:07

      Klopt Ann,ik weet zeker dat wij nog nooit begonnen zijn met schelden,wij geven alleen maar een mening over de Utopianen en dat is ons goed recht.
      Ik ben echt van plan om niet meer te reageren op Toet haar praatjes,ik vind haar eerlijk gezegd te min voor woorden.
      Maar ze kunnen mij niet verbieden Cees een misbaksel te vinden

  • Ann at 01:45

   Toet, toet, volgens mij ben jij nu mis, waren we eerst nonnen, dan heksen en nu walgelijke vrouwen, vies en roddelaars??? Ach ja, wat zeg dat over jou??

  • Mjo at 10:16

   Toet, hou op met je geTOETer.

   Je maakt je zelf zooooooooooo belachelijk. Of heb je dat zelf niet in de gaten.

   En Yvon je hebt helemaal gelijk. Gewoon negeren, dan heeft hij/zij er geen lol meer in, want hij/zij kikt op dergelijke reacties.

 4. gea at 20:57

  Vandaag was alleen zijn dochter in utopia, zij bracht ook een trui mee net zo een als die groene, zij vond ook dat hij er vies uitzag want zijn trui zat onder de vlekken.

  • Ann at 21:04

   O, dus hij heeft de luxe van weer een bezoek?? Apart!! En trui vol vlekken?? Ha hij is toch zo zo schoon?? Misschien met zijn trui ook toilet schoongemaakt?? Ach het is toch maar water?

 5. Yvon at 20:23

  Dit hebben we toch al gezien,dat Cees zich in het hokje verstopte voor de familie???
  En dat de familie zij dat hij niet zo moest roddelen!!!

   • Yvon at 22:57

    Hij is wel een grappenmaker,zit hij alweer in dat hokje, kiekeboe te spelen…vertroetel hem maar lekker kind,met een fris en fruitig truitje.

  • Mjo at 10:30

   Yvon, klopt dat (het bezoek aan Cees) hebben we al (enige tijd geleden) op TV gezien.

   Maar er wordt ook in het begin van dit artikel geschreven dat men achterloopt met het plaatsen van nieuws over Utopia.
   Sorry en gemeend excuus dat ik het zeg, helaas komt dit wel vaker voor de laatste tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *