Stefanie en Rolf ruzie over de horeca

Stefanie en Rolf ruzie over de horeca

Vanmiddag was het weer zover, een ruzie in Utopia. Dit keer tussen Stefanie en Rolf. de ruzie ging over de horeca.

Want Stefanie vindt het niet fijn met hoe Rolf haar behandeld en Rolf vindt dat Stefanie te weinig doet. Vervolgens ontstond er een verhitte discussie tussen de twee. We zullen even kort en krachtig omschrijven wat er besproken is. Rolf vraagt zich onder andere af wat er van de horeca terecht zou komen als hij het niet gedaan had. En Stefanie vind het dan weer niet kloppen dat Rolf alles bepaald zoals menu’s en dergelijke. Ik wil wel samenwerken maar dan moet het goed lopen. Volgens Rolf heeft Stefanie haar kans al gehad, ik wilde steeds in gesprek maar dan moest je roken dan ga ik het zelf maar doen. Stefanie vind het niet kunnen dat Rolf dan alles gaat doen, ze vind het ownen… Enfin de gehele ruzie kun je hieronder nog eens terug kijken vanaf 39 minuten.

Wat later zijn de twee weer bezig in de keuken. Als Rolf aan Stefanie vraagt waar hij de boter het beste neer kan zetten, schiet de Stefanie opnieuw uit haar slof. Ga je nou ineens dingen aan me vragen? Hee, niet zo! antwoordt Rolf enigsinds schreeuwend. Het is niet leuk, niet lief. Stefanie bijt flink van zich af ik ben even klaar met je. Ik vind het gewoon bijzonder hoe je met mensen omgaat terwijl je niet hier bent. De chefs koken in stilte verder. Alleen het hoognodige wordt gecommuniceerd… Volgens ons gaat deze combi niet werken…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Toet at 22:11

  Wij zijn blij dat we zo.n vrouw als jij niet in de familie hebben.en dan heb ik het over Yvon Ann en Gea.De haat straalt er van af.Lelijke heksen.Kijk eens in de spiegel.

 2. gea at 21:04

  Vanmiddag werd Rolf gebeld door een vrouw die uitgebreid wilde komen eten met champagne enzo, maar ze had wel een voorwaarde dat Cees niet in de buurt zo komen ze had namelijk van een vriendin gehoord dat Cees altijd zo opdringerig is en dat hij uit zijn neus loopt te eten en met diezelfde vinger weer in het eten zit. Ben benieuwd hoe dat afloopt als Rolf het in de groep moet vertellen.

 3. Yvon at 20:13

  Heb je het gezien Ann,waarom die man altijd vol in beeld moet zijn weet ik niet!!! En dan dat verhaal tegen Ivan,een kind heeft meer verstand als opa Cees,Ivan had hem publieke afgevallen
  Zwak van Ivan dat hij zijn excuses aanbod.

  • Ann at 20:31

   Ik heb zelf gelukkig niet zo vent in de familie, ha dat kan ook niet want wij zijn zogenaamd nonnen enz.. En inderdaad zwak van ivan.. Maar ja zo wil die cees dat, en dan met dat bellen, voor rugzakjes te vullen, jee wat is hij trots opzichzelf

 4. Ann at 19:26

  Rolf krijg niet de kans, hij kan geen goed doen.. Stefanie heb ik nooit iets zien doen, alleen commentaar, maar zo loopt er nog 1rond, vanavond ook weer, steeds die keuken inlopen..

 5. Tineke at 18:40

  Ik vind Stefanie een zeur, een trage niks nut van het begin af aan. Alles wat ze zegt komt ze niet na. Snap echt niet waarom ze er is, volgens mij is het puur vlucht gedrag. En maar zeuren over Rolf ik lees niet anders. Hij is echt de pies paal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *