Morgen is het date dag voor Bas!

Morgen is het date dag voor Bas!

Bjorn en Benjamin zijn voor Bas op zoek naar wat vrouwelijk schoon. Dit omdat Bas vrouwelijk gezelschap mist. Na een oproep zijn er vele reacties binnen gekomen. De selectie is ook al gemaakt en morgen komen er een aantal dates langs. Maar hoe is de date dag voor Bas ingevuld?

Bjorn en Benjamin zijn vandaag namelijk bezig geweest met een masterplan. De gehele dag is uitgedacht en moet nu alleen nog maar uitgevoerd worden. De twee vertellen hun dagprogramma aan Rob, Cees en Stefanie. Zodra de dames zich melden bij de poort vangen Bjorn en Benjamin hen op. Daarna krijgt elke dame een nummer wat wordt opgespeld. Dan volgt er een speeddate met Bas en hij mag 3 dames kiezen aan de hand van het nummer wat eerder is opgespeld. Een kleine kanttekening, Bas krijgt de dates niet te zien tijdens de speeddates en moet dus op de nummers af gaan. Vervolgens worden alle dates op een rij gezet en de gekozen dames door Bas komen naar voren. Pas dan ziet Bas voor het eerst alle dates. Daarna mag Bas daten met de drie dames waarvan elke sessie 20 minuten duurt. En dan maakt Bas zijn keuze bekend, de winnaar mag volgende week een hele avond op date met Bas en ook nog een nachtje overnachten. De spanning stijgt, wat voor dames zullen er komen? En het allerbelangrijkste vindt Bas iemand waarmee hij een relatie kan opbouwen?!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:49

    En daar zijn de heren bjorn en benji ca 2 weken mee bezig geweest?! Hebben ze niks anders te doen! Ik krijg steeds meer het idee dat ze er zelf( sorry voor het woord) op geilen! En waar betalen ze de onkosten van? Maar het is bas he. Trouwens zullen de dames niet afknappen op het kapsel wat hij nu heeft? Vind het jammer dat het zo geknipt is ,vind het bas persoonlijk nl niet mooi staan. Maar ja wie weet………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *