Komt er binnenkort een hondje in Utopia?

Komt er binnenkort een hondje in Utopia?

Ivan heeft al eens eerder laten doorschemeren in een gesprek met Bas dat hij een hond zou willen in Utopia. En wat blijkt? Nicole, Benjamin en Ivan zijn in het geheim bezig geweest om dat te regelen. Terwijl Ivan en Nicole bezig zijn in het kantoor laten ze dit “geheime” plan ook aan Gina weten. Gina zit vandaag niet zo lekker in haar vel dus wie weet helpt dit haar een beetje door de sleur heen. De twee vertellen hun plan aan Gina en benadrukken dat niemand dit mag weten. Gewoon een leuk klein hondje voegt Ivan eraan toe. Het liefst een kortharige. Alleen jij, Benjamin, Nicole en ik weten het. Echt je moet beloven dit mag niemand nog weten. Gina lijkt helemaal op te fleuren van dit leuke nieuws. Ze kan niet wachten tot dinsdag want dan komen er enkele hondjes langs zodat de keuze gemaakt kan worden. Kortom binnenkort hebben we dus een extra “bewoner” in Utopia. Hoe zou dat gaan verlopen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Mieke at 07:32

  Ann ik ben het helemaal met je eens, ik heb zelf 2 honden 1 van 14 jaar en 1 van 6 jaar.
  Honden vragen veel aandacht en horen hun hele leven het zelfde baasje te hebben.

  • anneke g at 22:55

   Het zal wel meeste stemmen gelden zijn ,of ze moeten van Gabrielle af willen.
   Ik begrijp niet waarom er een hond moet komen dat beest moet ook eten kost geld , honden belasting hij moet een mand hij kan niet overal komen denk aan de horecakeuken , gaat misschien achter de beesten aan.
   Weer niet goed na gedacht maar ja dat doen ze wel meer

 2. gea at 17:17

  Waarom nemen ze geen hondje uit het asiel, daar zitten er genoeg. Voor diegene die zich afvragen wat er met de hond gebeurt als utopia stopt, ik las dat Ivan hem/haar dan meeneemt.

 3. Yvon at 16:30

  Ik heb ook een hond,hij is voor dat hij 3jaar was 2 keer gedumpt ik heb hem nu 6 jaar,het is nog altijd een hondje met gedrachsproblemen,het is zo belangrijk dat een hond een thuis krijgt voor zijn leven..hier zou de dierenbescherming iets aan moeten doen.
  Een hond is geen speeltje ..het circus mag niet meer met dieren werken..maar Utopia wel,voor mij is Utopia ook circus

  • Ann at 16:42

   Ja, ik begrijp ook niet dat dat mag, daar kan ok boos om worden, een hondje wil warmte, liefde, en daar kan dat niet, later moet dat weer weg.. Als ze thuis zijn, kunnen ze hondje nemen en daar moet heel goed overnagedacht zijn.. Maar dit zijn weer van die impulsieve ondoordachte acties, maar hier gaat het om een dier

 4. Ann at 15:49

  Een hond?? Zelf heb ik ook ee. Hond, die hoort hier bij het gezin, en blijft hier tot het eind van zijn leventje.. Ik vind dit echt niet kunnen.
  Als Utopia stopt, waar gaat het hondje dan naar toe?? Asiel?? Het is geen stuk speelgoed, dat als je het beu ben wegdoet..

 5. Anja at 15:38

  Waar beginnen ze aan, hij word door iedereen opgevoed,
  Dit moest niet mogen een hond in utopia
  Gabrielle is bang van beesten, word daar geenrekening mee gehouden?
  Enne……..ik dacht er niets meer aangeschaft mocht worden zonder overleg IVAN??????
  Als dit door gaat is het hek vande dam, let maar op
  Ik zit te popelen welk dier Bas aan komt zonder overleg
  Ga je gang Bas, hun een hond, jij een ?????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *