Ivan spreekt Cees aan over schoonmaken

Ivan spreekt Cees aan over schoonmaken

De rollen zijn een keer omgedraaid, meestal heeft Cees frustraties over de schoonmaaktaken in Utopia maar vanmorgen sprak Ivan Cees aan.

Ivan begint namelijk over de schoonmaak. Hij vertelt dat het Nicole en Benjamin opgevallen is dat Cees de toiletten afneemt met een handdoek. Dat is niet echt de meest hygiënische manier van schoonmaken voegt hij eraan toe. Cees gaat er tegenin, volgens hem was de toilet al schoon en maakte deze alleen maar droog. In principe is het alleen water wat de handdoek opneemt. Maar Ivan is het daar niet mee eens, ik vind het gewoon vies, Cees. Cees vindt het zeiken, ik kan het beter droog maken met een handdoek, top gedaan maar nee we zeiken over een handdoek. Volgens Ivan is het dat niet, het is niet zeuren om te zeuren en ik val je niet aan. Ik heb het er alleen maar over met je. Anderen vinden het vies en ik ga mee met die gedachte. Dat een handdoek waarmee ik mij schoonmaak in een toilet is geweest is al helemaal niets. Cees blijft er tegenin gaan, want als de manier waarop er schoongemaakt wordt een discussiepunt gaat worden dan gaan er nog vele gesprekken plaatsvinden over de schoonmaak voegt hij eraan toe. Ivan gaat er verder niet meer op in maar heeft wel een oplossing. Hij gaat bij de volgende boodschappen doeken bestellen om mee schoon te maken. Dan zijn er tenminste weer goede nieuwe schoonmaakdoeken en hoeft er geen handdoek meer gebruikt te worden.

Verder is het nog relatief rustig in Utopia. Naomi heeft even Utopia verlaten maar is alweer terug. Waarschijnlijk omdat ze zich de laatste tijd niet zo lekker voelt. Voor een check up wat in de loods niet mogelijk is. Later komen we met nog meer Utopia nieuws. Kom je zo weer even terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 10:10

  Citaat uit artikel: “Maar Ivan is het daar niet mee eens, ik vind het gewoon vies, Cees.
  Cees vindt het z**ken, ik kan het beter droog maken met een handdoek, top gedaan maar nee we zeiken over een handdoek”.

  Haha die Cees toch. Tja Cees dan weet je ook eens hoe dat voelt en hoe de andere medebewoners het vaak hebben ervaren als jij aan het zeuren/z**ken was/bent.

 2. Yvon at 15:21

  Arme Cees hij bedoelt het allemaal zo goed,hij doet het allemaal zo goed,wat een gezeur over een handdoek waar hij de wc mee schoon maakt en daarna weer de vaat droogt,en over de aanrecht vrijft,,daarna zijn neus poest..en altijd in zijn favoriete vestje!!

  • Hannah at 13:57

   Hahaha Ann! Heb je nu mijn woorden gekopieerd uit de vorige topic, “Rolf heeft moeite zijn plekje te vinden, 18 september 2015 at 12:21”??
   Geeft niet hoor, je mag me gerust citeren. 🙂 Al is het discutabel of het in deze context op zijn plek is. 😉

 3. Ann at 12:42

  He he, eindelijk, goed ivan.. Bah met een handdoek, en zoals ik al eerder schreef, hij maak het aanrecht en kookplaat schoon met doeken daarna droogt hij daarmee pan af… En nog probeert hij zijn gelijk te krijgen, en het laatste woord..

 4. Hannah at 12:41

  Ik weet nu al wat er aan reacties komen op Cees, door een paar mensen! 😀
  Een w.c. schoonmaken met een handdoek is inderdaad erg onhygiënisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *