Rolf heeft moeite om zijn plekje te vinden

Rolf heeft moeite om zijn plekje te vinden

We gaan nog even terug naar vannacht, toen zaten Rolf en Rob buiten wat te kletsen. Rolf begint over zijn verblijf in Utopia, hoe zit hij momenteel in zijn vel?

Ik zit hier nu een maand en heb moeite mijn plekje te vinden. Ik probeer het beste eruit te halen, maar ik loop continu tegen mijzelf aan en daar probeer ik mee om te gaan geeft Rolf eerlijk toe. Rob had dit niet verwacht en is verrast dat hij zo over zijn gevoelens spreekt. Rolf gaat verder, hij geeft aan dat hij opgelucht is dat er nu een nieuwe bewoner is. Dat zorgt voor hem dat er minder op hem wordt gelet. Ik moest alles verantwoorden en dat werd op den duur wat vermoeiend.  Rob antwoordt dat dat komt omdat hij bij binnenkomst grootste plannen verkondigde. Het is een beetje eerst op je muil gaan en je lesje leren. Als je dan nederigheid toont dan wordt je geaccepteerd voegt hij eraan toe. Rolf geeft toe dat hij wellicht wat te veel hoop op zijn vork genomen heeft. En daar is Rob het mee eens. Je moet je meer bescheiden opstellen en niet arrogant opstellen. Arrogantie is namelijk een bord voor je kop. Rolf moet volgens Rob gewoon lekker zichzelf zijn en niet constant met zijn blablabla komen. Rolf lijkt wat met deze woorden te willen doen. Want hij wil vanaf nu laten zien wie hij werkelijk is. We zijn benieuwd of het Rolf gaat lukken. Wat denken jullie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 11:59

  Nu we het hebben over Rolf hij kookt in de horeca keuken voor de bewoners ,ik dacht dat het was voor de mensen die daar kwamen eten , als hij zo precies is moet hij dat ook niet doen maar in hun eigen keuken . En die reactie over de mes die Cees gebruikt mag hij nog wat , ze moeten op alles wat van de horeca is labelen krijg je geen gezeur van Rolf ,mag er nog geademd worden.
  Heb gisteren gezien dat hij zout bij de aardappelen gooide mens wat was dat veel hoelang zal hij doen met die bus, dus daarom moet ik zijn eten al niet als ik der zal gaan eten vroeg ik een andere kok Nicole die kookt volgens mij heel lekker.

  • Hyl at 15:01

   Idd , ik zag het ook, hoe slecht is dat ZOVEEL zout
   Ze mogen daar weleens iemand laten komen die uitleg geeft hoe je kan eten zonder zout, en. Mayo niet te vergeten,
   Ze komen daar echt geen kilos aan van de wind, maar gewoon van teveel vet.
   Zo gezond eten ze daar niet.
   Gina en naomi moeten eens in de oegel kijken, als ze lopen blupt het vet alle kanten op

 2. Yvon at 11:21

  Rolf heeft het heel zwaar gehad niemand die hem geholpen heeft,sterker nog ze hebben hem afgebroken tot en met en daar heeft Cees een hele grote bijdrage aan geleverd door zijn geroddel en geklik.
  Wat mij opvalt is,als wij commentaar hebben op Cees ,worden we gelijk aan gevallen.
  Je mag je menig toch wel geven?
  Ze zijn allemaal schijnbaar vergeten hoe ze binnen zijn gekomen en hoe hoog ze van de toren hebben geblazen,niemand uit ge zonderd.

  • anneke g at 12:13

   Waarom heeft Cees zijn bijdrage geleverd de andere bewoners zijn ook niet gek, hij nam de keuken over van Stefanie toen ze nog niet goed in de schoenen stond ze was toen erg onzeker dan kan je makkelijk be invloeden en Stefanie vond het toen wel goed.
   Laat voorop stellen ik ben geen fan Cees de te meer je hem ziet des te meer je aan hem gaat ergeren maar de mede bewoners maken het er na ruim je troep op.
   Het zal beter zijn als ze eens andere beelden gingen uitzenden dan alleen ruzie maken heb het idee dat ze ook lol hebben met elkaar of vergis ik me ,stream kijkers laat het ons weten voor de mensen die het met het half uurtje doen.
   Dit is niet kwaad bedoeld Yvon maar iedere nieuwe is de pineut zal mij benieuwen hoelang het gaat duren bij Rowena

   • Yvon at 15:36

    Dat klopt Anneke,maar Rolf had geen schijn van kans bij Cees,Stef had heimwee en die werd goed op gevangen,maar Rolf is sowieso anders..Cees had het op hem gemunt,eerst was het Stef en Benjamin over hun drank gebruik,daarna kwam Rolf.
    Van Roddels en klikken komen heel veel nare dingen en er is maar een iemand die dat heel goed kan en dat is Cees
    Ik vind op zijn leeftijd moest hij wijzer zijn en de boel bij elkaar houden en niet uit elkaar drijven

    • anneke g at 12:50

     Krijgt hij de kans dan , als maakt niet uit wie een verhaal verteld en het is niet waar zal ik ook kwaad worden en de volgende krijgt een ander verhaal te horen gaat het alleen van kwaad tot erger .
     Ze moeten eens wat ik wel meer zeg eens een avond niet achter de laptop of telefoon en eens goed met elkaar praten gooi je rommel eruit wat je dwars zit.
     En Cees krijgt ook geen kans van Rolf het is met die twee over en weer.
     En als je me vaak leest weet je dat ik geen fan ben van Cees maar hij heeft zwaar als er iemand is die vrienden heeft ,waar hij niet altijd de waarheid spreekt hij kan het net als Cees zwaar over drijven

 3. Mjo at 10:36

  Rolf moet gewoon zich zelf blijven. Waarom zou hij zich moeten aanpassen of veranderen??? Iedereen die in Utopia zit (niemand uitgezonderd) heeft zijn of haar minpunten of eigenaardige karaktertrekken. Daar wordt ook mee gedeald en of geaccepteerd.

  Natuurlijk is Rolf met enige blabla binnengekomen, is achteraf niet zo verstandig, maar dat kan ook door onzekerheid komen. Maar daar verdiept niemand binnen Utopia zich in, maar wel goed in gelijk klaar met (ver) oordelen.
  Als je , ja daar is ie weer, door Cees zo op de proef wordt gesteld, door spijkers op laag water te zoeken, is het ook niet gemakkelijk je thuis in Utopia te voelen.
  Overigens Cees is helemaal niet veranderd, hij doet het alleen op een andere manier, waardoor het minder opvalt (nog achterbakser). Voorbeeld, hoe hij Rowena benaderd. Cees weet verdomd goed dat hij Rowena te vriend moet houden, want dat is een pittige tante, die je niet tegen je moet hebben.

  • Mjo at 10:48

   Je interpreteert de reactie van Ann verkeerd.

   Wat ik denk: Ann noemt Cees als voorbeeld. (dat iedere andere bewoner kunnen zijn) Cees en let op: niemand in Utopia is in de loop ter tijd nederiger geworden en wordt(en) schijnbaar/blijkbaar nu wel geaccepteerd met al hun nare eigenschappen.

   Nou als dat bij al die andere kan, kan dat ook bij Rolf.

   • Hannah at 11:08

    Ik denk dat Ann de topic gewoon verkeerd gelezen heeft. 😉 [maar Cees wil dus dat iedereen nederig word(t), ….. ] Echter Cees heeft dit nooit gezegd, het was Rob.

    • Ann at 11:13

     Jeetje ben jij nu zo dom??? Ookal doe je met je uitgebreide analyses over iedereen of je slim ben.. Mjo je heb gelijk, zo bedoelde ik het ook.. Dus hannah doe niet zo wijs!!

     • Hannah at 12:21

      Hallo Ann! Op jouw vraag of ik dom ben: nee Ann, ik ben niet dom. 🙂
      Als je het zo bedoelde als Mjo aangaf, had je niet moeten schrijven: [maar Cees wil dus …] einde citaat, met deze woorden impliceer je dat Cees dit gezegd heeft.
      Als mijn woordkeus en/of schrijftaal je van je stuk brengt; dit is gewoon Algemeen Nederlands hoor. 😉 🙂
      “Hap” toch niet zo op wat anderen schrijven en relativeer een beetje. Al is het wel vermakelijk om te lezen. 😀

     • Hannah at 12:24

      Hallo Mjo! Begrijpelijk schrijven en communiceren des te meer!

     • Hannah at 12:28

      Hallo Mjo! Begrijpend schrijven en communiceren des te meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *