Gabriëlle en Ivan over het afvallen

Gabriëlle en Ivan over het afvallen

Door de financiële crisis in Utopia heeft Gabriëlle destijds afscheid moeten nemen van Arjuna. Dankzij de personal trainer vlogen de kilo’s er elke week met gemak af. Maar hoe bevalt het afvalproces haar zonder trainer? Ivan is benieuwd of Gabriëlle nog hulp kan gebruiken en sprak haar aan in de keuken.

Ivan vraagt of hij iets voor haar kan doen. Maar dat hoeft niet, ze wil het echt alleen doen. Ik wil op mijn eigen benen staan. Ik heb mezelf weer herpakt, ik ben cool. Heb je liever dat mensen je laten of dat mensen je nog meer motiveren vraagt Ivan door. Gabriëlle wil het alleen doen en wil ook niet via Fitz, ik vind dat een beetje raar. Vandaar dat ik zei van nee het hoeft niet. Ik kan het echt, dat geloof je toch? Zeker weten antwoordt Ivan. Wel merkt Gabriëlle  dat de kilo’s er niet zo snel meer vanaf gaan. Dat haat ik. Ivan begrijpt dat ze het zelf wilt doen, maar je doet het ook zelf als je het met de groep doet. Ook op het moment dat iemand je helpt. Klopt zegt Gabriëlle maar het schoot een beetje in het verkeerde keelgat. De spierbundel begrijpt dat ze het op haar eigen manier wil doen, maar dat kan ze toch ook in een groep of als iemand haar helpt? Bovendien twijfelt hij of ze wel om hulp gaat vragen als het nodig blijkt te zijn. Je ziet er hartstikke goed uit, daar niet van!Gabriëlle antwoordt, ik vind ook dat ik er heel goed uitzie, maar het kan nog een beetje meer. Als ik het echt niet meer trek dan vraag ik hulp. En Maar ik ben nog geen gram aangekomen. Ik ben zelfs afgevallen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Toet at 16:52

  Ik had er ook voor gekozen om er goed uit te zien .Zit je haar goed dan voel je je ook goed.Ze moet blijven sporten.Sporten met de Kettelbel is goed .elke avond tien minuten met een bel van acht kg.Het helpt echt

 2. Boerderijbert at 16:38

  Toen Gio eruit ging heeft hij de kluis meegenomen. Je denkt toch niet dat deze leeg was?
  John de Mol zou 10000 euro in de kas storten als begin kapitaal. Dat Mark zegt dat Gio dat in Utopia heeft gelaten geloof ik zeker niet. Daar ken ik Gio te goed voor, was altijd een geldwolf. (Geeft verder niet). Ik denk dat Mark hier weer een vies spelletje speelt. Er zat toen geloof ik 16000 euro in de kas. Mark zegt dat Utopia een schuld heeft aan Gio. Ik geloof er geen snars van. Hij is niet te vertrouwen die Mark.

 3. caroll at 16:27

  Volgens mij toch wel een beetje respect voor het afvallen van Gabrielle.
  Plm 30 kilo afvallen valt zelfs in de “gewone wereld” niet mee laat staan in Utopia waar veel en lekker gegeten en gedronken wordt en de verleiding mee te doen groot is.
  Waarom mag Gabrielle geen pruik hebben.Zie het als een soort beloning voor het afvallen.

 4. Marja at 15:34

  Het was niet de financiële crisis dat Arjuna wegging, maar omdat mevrouw liever een pruik had. Ze zou het zelf wel doen, maar we horen niets meer over haar gewicht. Ze eet notabele een kapsalon meer dan 2000 cal.
  Zo gauw ze thuis is, zit alles er in no time weer aan

  • Mjo at 16:33

   Wat is er mis mee dat Gabrielle destijds koos voor een pruik??? Het leven bestaat uit keuzes maken.

   Doordat ze destijds heeft moeten kiezen tussen een pruik of Arjuna, had weldegelijk met de financiële situatie te maken. Hadden ze (de BV, want iedereen profiteerde mee van de aanwezigheid van Arjuna) en/of Gabrielle geld genoeg gehad, dan had ze geen keuze hoeven maken.

   Bovendien staat in het artikel (we horen dus nog wel over haar gewicht) dat ze geen gram is aangekomen en zelfs is afgevallen, dus de gevolgen van het eten van die kapsalon van 2000 cal valt ook wel mee.

 5. Hannah at 15:04

  Even iets anders:
  Om 15.00 uur was er een b.v. vergadering en kwam het gesprek over het geld dat Gio had gewonnen vorig jaar.
  Door de streamlocks was het me een beetje onduidelijk hoe het precies zat,(dat was natuurlijk ook de bedoeling van de regie) maar ik begreep dat de winnaar niet het geld van de b.v. kreeg, maar de waarde die op dat moment in kas zat.
  Anders zouden ze het nieuwe jaar met 0 euro beginnen en dat zou niet kunnen volgens Mark.
  Volgens Mark zit dit bedrag daarom nog in kas, weet iemand hoe dit precies zit?

   • Hannah at 17:08

    Ahaa, dank je wel David!
    Maar wat is dan het geheim wat wij niet mogen weten, gezien de streamlocks?
    Toen Ivan vroeg hoe het zat met het geld van Gio, deed Mark ineens onduidelijk.
    Hij zei dat hij het aan “achter” had gevraagd en hij het nog wel eens een keer aan Ivan zou uitleggen, maar nu niet.
    Ik denk dat ze, na de afgelopen maanden steeds in de min te hebben gestaan, aan het einde van het jaar op miraculeuze wijze ineens € 100.000 hebben voor de winnaar! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *