Pony Sasha arriveert in Utopia

Pony Sasha arriveert in Utopia

Eerder kregen de bewoners al bezoek van  Henk en Calijn langs geweest van Stichting Zinloos Geweld Tegen Dieren. Zij hadden het over het welzijn van het paard en de pony’s. Het verhaal over misbruik bij de paarden maakte zo’n grote indruk op de bewoners dat ze het paardje Sasha ter plekke hadden geadopteerd. En dat betekend dat er flink wat aanpassingen gemaakt moesten worden. Zo zagen we Ivan en Naomi vanmorgen vroeg al druk bezig en gelukkig zijn ze op tijd klaar. Dat is maar goed ook! Want Pony Sasha is vandaag gearriveerd in Utopia om daar lekker te gaan wonen. Kortom weer uitbreiding van het dierenrijk! Het lijkt zo langzamerhand een dierentuin te worden, krijgt Bas toch zijn doel voor elkaar!

Verder is het redelijk rustig in Utopia, zo maakte Bas een dealtje met mede bewoner Cees. Bas heeft namelijk als schoonmaak taak de keuken en probeert Cees over te halen of hij het niet wil doen. Wat heb je te bieden dan vraagt Cees. Ik bied 5 euro antwoordt Bas maar Cees lijkt dat te laag te vinden. Ja, hallo roept hij,ben ik nou zo weinig waard? Bas gooit er wat complimentjes in en zegt uiteindelijk oke we doen samen de keuken, dan krijg je van mij een tientje. Cees ziet dat wel zitten maar waarschuwt hem alvast wel, als je niks uitvoert ben je de sigaar!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:18

    Cees dit is geen goed voorbeeld om zijn werk te doen ,erg kinderachtig om hem wel te helpen en zeuren over als Ivan zijn werkt niet doet of wie verder ook niet zijn werk moet doen

  2. Toet at 13:31

    Dieren horen er bij.Ik denk daarom dat Utopia nog jaren gaat duren.Anders was dit niet toegestaan.De kijkcijfers zijn ook omhoog gegaan.De mol verdient aan deze serie.Hij vindt altijd weer mensen die zo dom zijn om te kijk en voor gek te staan.toedelie dokie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *