Gina pusht Mark voor mini biggetjes

Gina pusht Mark voor mini biggetjes

We schreven er al eens over dat Gina graag een mini biggetje zou willen. Mark ging het toen regelen zei hij maar Gina vind het allemaal te lang duren. Daarom besluit ze hem nog eens aan te spreken, hij moet actie ondernemen.

Mark besluit boer John te bellen en zodra hij opneemt zegt hij dat hij een vraag heeft. Ik heb een ongeduldige meid naast me lopen en die vraagt steeds aan mij ‘wanneer komt die knappe boer John langs. John lacht en antwoordt dat donderdag of zaterdag wel moet kunnen. Maar Mark weet je eigenlijk wel wat ze kosten? Ik ben namelijk een beetje abuis geweest de laatste keer. Ze zijn namelijk niet een tientje, maar honderdvijftig euro per stuk. Mark schrikt en vraagt aan Gina of ze ze echt wel wil. Ze knikt en Mark zegt tegen John dat het wel goed komt. We hebben 240 euro zakgeld. Volgens John ligt de prijs aan het feit dat iedereen biggetjes wil hebben. Het is een gekkenhuis! Mensen in Amsterdam lopen met een biggetje aan een lijntje lacht hij. Mark zegt dat het geld niet zo veel uitmaakt. Ze willen er alsnog per se twee. Anders worden ze vals zegt Gina. We krijgen toch onze bonus nog voegt ze eraan toe. Maar of de aankoop van deze diertjes een goed idee is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. joze at 21:45

  Het wordt steeds idioter daar in utopia.
  De dieren die er zijn verzorgen ze al niet goed en dan willen ze
  ineens zoveel dieren er bij hebben. Na een tijdje zijn ze die beestjes weer beu
  en dan?
  Zielig voor die beestjes.

 2. anneke at 17:48

  Zag van de week dat Gina bij Mark in bed nu weten we waarom ze wil der biggetjes ik heb haar nog nooit de koeien zien doen ,en wil al een tijd biggetjes kan ze dan zelf niet bestellen ook al heeft Mark het balooft ,en nog meer dieren.
  Maar die kunnen de restjes eten opeten waar Rolf niks mee kan

 3. Marja at 15:42

  Natuurlijk laat ze het mark doen. Die moet ook betalen van zijn gestolen geld. Even weer aardig doen en mark doet alles boor Gina.
  Maar hebben zal wel weer het einde van het vermaak zijn.er voor zorgen moet ik nog zien

 4. Wil at 14:44

  Kan Gina nou niks alleen????? Ze spant Mark weer voor dr wagen en hij trapt er nog in ook, sufferd
  Iedereen schaft maar een dier aan, weten ze wel war dat kost aan voeding, arts, hoefsmid, enz.
  Nog even dan doet niemand meer iets om geld te verdienen,omdat ze te druk zijn met hun beesten,die voor veel kosten kunnen zorgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *