Post voor Stefanie en Bas

Post voor Stefanie en Bas

Dag 631 is weer begonnen en die begon vandaag goed voor Stefanie en Bas. Zij mogen namelijk post ontvangen van het thuisfront!

Cees is namelijk naar de brievenbus geweest en vond daar een stapel post voor de twee bewoners. Maar overhandigd deze nog niet meteen. Cees heeft de vele brieven verstopt in zijn krantje. Hij zegt tegen Benjamin dat hij ze wil verrassen. Maar waar zijn ze nou? Cees moest het hele huis door om bij de ontvangers te komen. Dan ziet hij Stefanie zit naast Ivan achter de pc. Één voor één geeft hij een brief. Oh, wacht nog eentje. En nog eentje… zit Cees te dollen met haar. Ze lachen alle drie. Geef haar nou maar gewoon d’r post lacht Ivan. Nu bas nog…

Als de twee hun post hebben storten zich al snel op de berichten van het thuisfront. Zo is Bas blij met zijn vele post en over de dates wordt nog niet gesproken. Verder lijkt het allemaal positief te zijn. Stefanie is wat meer in beeld, zo wordt er terug gekeken op haar familiebezoek met de hond. Maar ook krijgen een aantal bewoners complimenten zoals Wim. Hij is een echte vakman en maakt mooie spullen. Ook moet Stefanie de groetjes doen aan Gabriëlle. Wel zien we een traantje bij Stefanie komen, het gaat om een persoonlijk verhaal maar wat dat precies is houdt Stefanie voor zich. Verder heeft Stefanie ook foto’s ontvangen die ze erg mooi vindt. Wat zal de dag nog meer brengen?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Toet at 05:46

    Anneke dat heet ouderdom.Steeds het zelfde zeggen.Eigenlijk begint ik het zielig te vinden.Net kleine kinderen die maar zeuren om hun snotlap.

  2. anneke g at 22:28

    Ik vraag me af mag die man nog adem halen , hij eet uit zijn neus en hij zeurt maar wat kan die man (Cees)nu goed doen bij jullie volgens mij niks.
    Ik mag Cees ook niet maar mag die man nog wat doen hij heeft ook recht om daar te zijn.
    En over Rowena ik zag haar met de telefoon opzak hoort die niet op tafel te leggen ze was ermee op de w.c. wie weet met wie ze belt in die tussen tijd dat zij op de w.c. zat kon Stefanie of Cees de telefoon gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *