Gaat de groep veranderen door Utopiaan van het jaar verkiezing?

Gaat de groep veranderen door Utopiaan van het jaar verkiezing?

We gaan even terug naar vannacht. Bjorn en Cees waren namelijk nog op. En ook die twee hadden het over de Utopiaan van het jaar verkiezing.

Met de vraag van Cees of Bjorn bezig is met de nieuwe Utopiaan van het jaar verkiezing antwoordt Bjorn dat het hem geen reet interesseert. En je bent al de zevende die het vraagt. Cees kijkt hem wat vragend aan. Bjorn legt uit dat hij allang gewonnen heeft. Want mensen die graag willen winnen zijn er volgens Bjorn en Cees zeker wel. Cees noemt onder andere Mark die wel graag de titel zou willen dragen. Maar er worden nog meer kanshebbers besproken zo denkt Bjorn dat Bas een grote kanshebber is, hij heeft de grootste kans. Daarna komt Gabs en Ivan. Cees knikt en merkt op dat Bjorn wellicht ook wel een goede kans maakt. Bjorn antwoordt dat naarmate het spel vordert de sfeer ook veranderd. Ik heb wel de passie om Utopiaan van het jaar te worden maar voor mij is het nu al klaar. Als op dit schip het spel dusdanig gespeeld gaat worden, dat ik me er niet meer op thuis voel, ben ik weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. joze at 22:09

  Ja, Anneke. Ze gaan daarom nu tactisch stemmen, net als
  vorig jaar gebeurde.
  Hoop alleen dat Gabrielle NIET wint, want zij heeft niet veel
  gedaan daar en ze wordt steeds irritanter!

  • anneke at 22:35

   Ja die heeft zo met Cees gezellig en de volgende dag heeft ze ruzie .
   Maakt Gabriella nog een magazine. ik vind haar soms wel lollig uit de hoek komen.
   Ik zit rtl 4 te kijken met Unberto zie ik Giorgio met een filmpje over draaiende donderdag ,hij mag zijn haar wel eens knippen wat zag die er onverzorgd uit.

 2. anneke at 13:28

  De gene die volgens hun UTOPIAAN kan gaan worden wordt er voor die tijdt uit gestuurd .
  Ik heb het idee dat Mark er 1 uit stuurd die een concurend voor hem is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *