Ivan en Gina over de nominaties

Ivan en Gina over de nominaties

Nog meer nominatie praat! Het duurt nog even voordat de bewoners en Utopia fans mogen stemmen maar er wordt al volop over gesproken. Zo ook Ivan en Gina.

Want terwijl Ivan zich onder handen laat nemen door Gina in de kapsalon komt al snel het gesprek op gang over de nominaties. Beide vinden het namelijk moeilijk op wie ze moeten gaan stemmen. Zo vertelt Gina dat ze één stem al wist maar daar op terug gekomen is. Daar heb ik deze week een heel goed gesprek mee gehad en ik dacht ja. Jij doet ook heel veel hier voegt ze eraan toe. Iemand die af en toe irritant kan zijn is misschien ook wel een goede keus. Zo schudt je iedereen wakker. Maar ik wil liever niet op iemand stemmen met wie ik het goed kan vinden maar toch overweegt om haar te nomineren. Gina doelt op Gina, ze zweeft te veel van het ene plan naar het ander. En het geen wat ze doet doet ze maar half. Gina blijft maar door praten, zo zegt ze dat ze eraan gedacht heeft om Ivan drie stemmen te geven. Ivan kijkt verbaasd en zegt op mij? Gina lacht, nee gekkie antwoordt ze. Dat zou ik nooit doen! Ivan antwoordt het niet gek te vinden, ik verwacht wel stemmen te krijgen. Omdat ik hier ook al lang zit voegt hij eraan toe. Gina kan zich daar wel in vinden en als mensen tactisch gaan stemmen zou dat mogelijk kunnen zijn.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. anneke at 13:20

  Zo zeggen ze ik stem op die of die ,want die of die doet niet wat hij zal doen toen hij of zij erin kwam ,nu doelend op Rolf maar als er gestemd wordt doen ze wat anders omdat die de vorige dag iets verkeerd zei , maar wat die andere al 1 maand niet doet wat hij moet doen vergeten ze weer , ze vergeten alles snel.
  Ze zijn echt bang voor concurentie

  • joze at 22:02

   Anneke, ze gaan nu ook tactisch stemmen, want het is de laatste keer.
   Maar ze moeten natuurlijk wel een reden zoeken waarom ze die persoon
   of personen stemmen. Gaat weer gezellig worden daar.

  • Mjo at 10:00

   Haha Joze, dat viel mij ook al op. Dat soort “foutjes” vallen mij overigens wel vaker op.

   Maar ja, David geeft het antwoord al. Stefanie 🙂 Weten we dat ook weer.
   Bedankt David.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *