Bas en Rowena over Utopiaan van het jaar

Bas en Rowena over Utopiaan van het jaar

Bas en Rowena hebben een gesprek gehad over het stemmen. Bij de lounge hebben ze er een gesprek over. Rowena vraagt of Bas al weet op wie hij gaat stemmen. Gezien het feit dat de nominaties over twee weken zijn. Bas haalt zijn schouders op, hij lijkt dus geen idee te hebben. Ook Rowena vertelt dat ze het nog niet weet, het is ook haar eerste stemming. En dan komt er ook nog de Utopiaan van het jaar verkiezing voegt ze eraan toe. Bas grapt dat ze dan wel op hem mag stemmen. Rowena antwoordt dat zij denkt geen Utopiaan van het jaar te worden. Mark wil het graag en ook Ivan heeft een grote kans. Bas ziet het toch ook wel zitten om Utopiaan van het jaar te worden. Stel ik zou winnen dan is het nog leuker om hier te zijn. Met mensen die nog liever wilde winnen voegt hij eraan toe. Rowena vraagt of Bas nog plannen heeft, hij moet wel iets in huis hebben natuurlijk. Bas zegt dat hij een overkapping voor de akker zou willen, iets voor het kankerfonds zou willen doen en nog meer  dieren naar Utopia brengen. Volgens hem komt het dat er nu ineens een hond in Utopia komt wonen. Rowena lijkt de plannen wel leuk te vinden en geeft ook aan dat ze respect heeft voor haar mede bewoner. Je past je makkelijk aan. Bas antwoordt dat hij zich juist niet heeft aangepast, ik ben helemaal mezelf. Ik geloof wel in jou kunnen hoor geeft Rowena toe als het boksgala ook nog even aan bod komt. Volgens Bas gaat het helemaal goed komen, Ivan gaat spijt krijgen.

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *