Irritaties over de telefoon

Irritaties over de telefoon

Aangezien het vrij rustig is in Utopia gaan we nog even terug naar vanmiddag. Er waren namelijk wat irritaties over de telefoon.

Zo wilde Cees, Rowena en Stefanie alle drie bellen, maar wie mag nou het eerste de telefoon hebben? Cees denkt dat hij voorrang heeft omdat hij voor het belangrijkste moet bellen. Namelijk het koffiezetapparaat wat niet werkt en niemand koffie kan zetten. Tot ergernis van de anderen, dan toch geen koffie sneert hij tegen Rowena. Rowena wil graag bellen omdat ze spullen nodig heeft voor haar tennislessen. Rowena besluit toch maar de telefoon aan Cees te geven maar Stefanie houdt haar tegen. Ze pakt de telefoon net voor zijn neus weg. Dat zorgt voor veel irritatie bij Cees. Hij snapt er niks van dat ze zoiets flikt. Stefanie snapt het probleem niet want volgens haar is er gewoon nog andere koffie.En al snel meldt de volgende geïrriteerde zich, Benjamin. Waar bemoeid hij zich mee zegt Stefanie tegen Bjorn. Volgens haar is Benjamin geirriteerd omdat ze het niet eens kunnen worden over het wakker dier plan.

Maar Bjorn is klaar met Cees, wat denkt hij wel niet? Hij doet net alsof hij hier alles geregeld heeft! Uiteindelijk heeft Cees alleen dat koffiezetapparaat geregeld volgens hem. Bjorn is er klaar mee en begint met het telefoneren.Wanneer Bjorn klaar is, brengt Stefanie de telefoon terug naar Rowena. Nu kan ze ook eindelijk haar belletje plegen. Als ze klaar is met haar gesprek gaat ze gelijk de confrontatie aan met Bjorn. Bjorn vindt dat ze niet zo snel had op moeten geven. Ze had die telefoon nooit aan Cees moeten geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *