Mark over de Utopiaan van het jaar

Mark over de Utopiaan van het jaar

Over twee weken zijn de nominaties, maar Mark is eigenlijk al verder aan het kijken. Meer naar het einde van het jaar want dan wordt de Utopiaan van het jaar weer gekozen.

En Mark die samen met Bas in de lounge zit ziet zichzelf wel als Utopiaan van het jaar. Ik kan alleen geen spelletjes spelen, ik vind gezien wat ik allemaal heb gedaan dat ik het wel verdien. Of een kans moet krijgen om Utopiaan van het jaar te worden voegt Mark eraan toe. Ook laat Mark weten wie het niet verdient en dat is Rolf. Hij staat laat op, leest een krantje en surft op internet. Vier afspraken voor het restaurant heeft hij, telt hij die van jou er ook bij. O ja, en darten en biertje drinken. Volgens mij weet hij al dat iedereen op hem gaat stemmen. Bas is het eens met Mark, en zeker omdat Rolf tegen Bas gezegd heeft dat hij niet gaat veranderen. Een ding is zeker, het zal spannend worden. Wie wordt er geëlimineerd en wie wordt Utopiaan van het jaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 09:50

  Als ik heel eerlijk ben, dan verdiend er op dit moment niemand het, om Utopiaan van het jaar te worden. Met als uitzondering, Wim misschien.

  Als men afgaat op wie het vaakst op 1 heeft gestaan in de wekelijkse verkiezingen, zal het Bas worden, daar die de laatste tijd/weken vaak op 1 staat, maar ook hij verdiend het niet echt. Want kan mij iemand zeggen wat hij precies doet voor de BV?? Oké, het is een dierenvriend, maar wordt je met knuffelen van de eendjes, geitjes etc. etc. tegenwoordig ook al Utopiaan van het jaar?

  Misschien kan mij iemand uitleggen, wat de criteria zijn om Utopiaan van het jaar te worden.
  Want als alleen maar kijkers mogen stemmen die een pas hebben, vind ik dat geen goede afspiegeling van het aantal kijkers die dagelijks naar Utopia kijken en ook een mening kunnen en mogen hebben. Stemmen moet dus voor iedereen toegankelijk zijn (zeker bij de jaarverkiezing), en niet op kosten (van die pas) gejaagd worden, om te mogen stemmen. Volgens mij is vrij voor iedereen stemmen, pas een echte democratie. 🙂 Zoals ook in de “echte” wereld.

 2. joze at 21:21

  Anneke, vorig jaar stond Isabella 26 weken lang op nr. 1.
  En werd ze bij de laatste nominatie door Naomi er uit gestemd.
  Wie weet gebeurt dit bij Bas ook.

  • anneke at 22:36

   Dat zal wel kinderachtig zijn als hij eruit gestemd werd , de andere zijn gewoon bang maar het word niet een van de meiden het gaat een man worden als het een van de nieuw komende mannen wordt die geen fluit doen dan elkaar zwart maken dat gun ik ze dan ook niet .
   Ik gun het ondanks zijn grote mond Ivan en ook Wim die goed bezig is met meubels maken en Bas maar die is nu alleen bezig een dierentuin te maken wat niet kan stel hij moet er wel uit wie verzorgt de beesten.
   Het gaat nog moeilijk worden maar ok gun het deze drie mannen. Mark vind ik vervelend worden hij praat zo met die mee en een tijd later met een ander en hij keurt alles goed vaak zonder te overleggen

  • Klaverboer at 01:17

   Joze, Isa was te populair bij de kijkers met meer dan 50% van de stemmers. Dat wisten de inwoners ook en hebben zij haar op de stoel gezet om zelf nog een kans te maken, met name Vanes, Dikke lot en de 2 luira’s. Gio heeft daarvan geprofiteerd. Maar de echte Utopiaan van 2014 blijft toch wel Isabella!!! Ook al laten we de twee nr 1 hits buiten beschouwing, is er iemand anders geweest die zo veel heeft gedaan en bereikt in Utopia??? Ik ben echt trots op haar!!!!! Ivan, Mark en Bas zijn de kanshebbers voor 2015, maar Ivan heeft te veel aggresieve buien en Mark doet volgens mij niet meer dan de Luiffel, van de boekhouding zie ik niks meer. Bas doet het goed met zijn beestjes. maar misschien dat we Wim ook niet moeten uitsluiten want ook al is hij niet veel in beeld, hij brengt wel geld binnen en is eigenlijk nooit negatief of roddelend in beeld.

  • Hyl at 08:55

   Ik neem het naomi nog kwalijk, het was haar duidelijk niet gegund, want Naomi ging achter Gio aan,
   Arme isabelle, ze heeft nog aan het hek gestaan voor Gio
   Ik denk dat de geschiedenis herhaalt Naomi, Gio leeft zn leven !!!!!!!!!!!

 3. anneke at 17:41

  De Utopiaan dat zal Bas wel worden hij is elke week nummer 1 .
  Maar door het werk zal het niet zijn, waarom wel dat weet ik ook niet .
  De enige die hebben helpen met bouwen van iets zijn Ivan en nu Wim die mooie spullen maakt.
  Kan Ivan schreeuwen maar hij kon en kan hard werken samen met Wilco , maar buiten dat vind ik zelf dat Wim wel mag winnen.

 4. Wil at 16:16

  Nou mark, dat is een illusie utopiaan van het jaar, reken daar maar niet op, ik hoop dat je door je post uit e droom word geholpen, er zijn er meer die het verdienen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *