Utopia nieuwtjes 1 september

Utopia nieuwtjes 1 september

Een nieuwe maand is weer begonnen in het land wat Utopia heet. Ook deze maand hebben we weer Utopia nieuwtjes, hier lees je alle gebeurtenissen van 1 september terug. Zo blijf je volledig op de hoogte van wat er in Utopia gebeurd(e).

  • Naomi en Ivan waren vanmorgen alweer vroeg bezig om de koeien te verzorgen.
  • Post voor twee bewoners! Dit keer voor Nicole en Cees. Beide zijn natuurlijk erg blij met bericht van het thuisfront. Zo leest Nicole in een brief van haar moeder dat ze Wim een lieverd vindt. Verder heeft ze aardig wat kaarten, brieven en foto’s gekregen. Cees krijgt een gigantische kaart met grote, uitvouwbare zonnebloemen erop. Hij is er zichtbaar blij mee. O, wat kennen ze me goed. Echt top merkt Cees blij op. Ook de rest van de brieven en kaartjes leest hij met een glimlach. Hij krijgt persoonlijke raad over de situatie in de loods en hoe hij het beste met de groep kan omgaan. Hij bedankt iedereen hardop. Het komt goed”, zegt hij. Het komt goed, jongens.
  • Bas was kwaad omdat de broedmachine uit was, en ook de telefoon was nog eens weg… waarschijnlijk even naar de regie, streamlock volgde al snel.
  • Benjamin zit alweer in het kantoor te werken.
  • Wat later zien we Cees emotioneel op de bank zitten met Bas. Het was een minder leuke brief, een kennis van hem is overleden op tragische wijze.
  • Ook vertelt Cees dat er negatief gesproken wordt over hem in de Utopia krant… Al snel gaat het over andere media waar ook Utopiatvshow wordt genoemd… toch leuk! 🙂
  • De rest zit in de woonkamer te chillen, ontbijten, laptoppen en de krant te lezen… Kortom het gaat nog rustig aan allemaal.

Later komen we uiteraard nog terug met meer Utopia nieuws. Kom je regelmatig even checken? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *