Ivan wil de dag positief beginnen

Ivan wil de dag positief beginnen

De morgen is weer begonnen, tijd voor wat Utopia nieuws. Vanmorgen begon Cees alweer op tijd met hoe kan het ook anders klagen. Dit deed hij met Ivan in de keuken, maar Ivan lijkt daar geen zin in te hebben. Hij wil de dag positief beginnen.

Cees begint over het feit dat bepaalde mensen niets doen en wil daar een centraal over houden. Er wordt wel meer een centraal gehouden over mensen. Ivan antwoordt Cees!… Het is gewoon humor onderbreekt hij Ivan. Ja gaat Ivan verder maar kunnen we niet over iets anders praten met andere humor… Het is vroeg en ik wil het een beetje positief beginnen. Ik zie heel veel negatieviteit maar ik probeer het positief voor mijzelf en eigen gevoel er lekker in te zitten. Zullen we het over iets luchtigs hebben? Wat drink je bijvoorbeeld? Cees antwoordt dat hij een drankje drinkt om zijn ontlasting zachter te maken. Smakelijk zo lekker op de morgen! Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 24 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 13:44

  Nou ik denk dat integer en bewoner van Utopia niet samen gaan…iemand die integer is gaat echt niet in Utopia zitten.
  Maar oké voor jullie zijn de oud bewoners engelen zonder vleugels.

 2. Toet at 08:44

  Jammer dat integere mensen. Zoals Nicoline Emil Paul Chris Hakim en niet te vergeten lieve Jimmy.Er niet meer zijn.Wat er nu in is mag weg behalve Bas en Cees.Zo dat heb ik lekker even gezegd.

 3. Ellis at 07:30

  Die Cees brengt tenminste leven in de brouwerij. Super kerel en moet er enorm om lachen! Is weer eens iets anders dan mensen die de godganse dag ‘uit liggen te rusten ‘. Het leven is hard voor luiaards…worden nu constant eraan herinnert dat ze geen flikker doen!

 4. Toet at 22:31

  Therese.Bedankt voor je bericht.Het is waar dat je vaak dingen zegt die niet kunnen.Wij doen dat allemaal.Wat betreft Wilco die kon heel goed voor zich zelf opkomen.Maar wat Cees betreft lijk het wel dat het door zijn leeftijd komt .Het is denk ik best een goed mens .Misschien moeten we allemaal wat minder oordelen.welterusten toet

 5. Yvon at 18:41

  Wilco had ook kinderen,was ook ouder..en heeft heel veel voor Utopia gedaan,daar zijn jullie zo tegen te keer gegaan,Toet jij doet alsof Cees een of andere heilige is.wacht maar daar kom je nog wel achter..

  • Therese at 20:21

   Toet , jij krijgt van mij nu eens grote Complimenten , ik heb jou met ooit iemand in de tijd van Wilco ook Jut en Juul genoemd omdat je altijd zo te keer ging maar jij neemt WEL wat van andere aan en daar ben ik blij mee.
   Want ik heb echt met jou reactie;s heeeeel veeeel problemen gehad en Commentaar op jou maar je doet het nu SUPER!!!!!
   En nu zijn het weer zoals jij ook zegt een 2de Jut en Juul genaamd Yvon en Ann die dan ook zoals te zien is HET LAATSTE WOORD MOETEN HEBBEN.
   Thom plaats je dit of is dit weer te erg???

   • Yvon at 14:37

    Ann ik geloof sowieso niets meer kijk is op FB Pat Monsieur…dakloze…nooit geweest,wist ik al want ik kom zelf uit Venlo..maar mij geloven ze niet..hoop dat dit bericht verzonden wordt,want ik sta op de zwartenlijst geloof ik

 6. Toet at 16:00

  Staan jullie er wel eens bij stil dat dit geen jong persoon is.Maar een huisvader die kinderen heeft .Om hem zo de grond in te boren.Enkel omdat hij wilt dat ieder zijn troep weg werkt.Ja ik heb inderdaad die jonge lui uitgescholden.om het drank gebruik om de openbare seks de ruzie en de onverdraagzaamheid.Ja en terecht.Maar jullie blijven maar door gaan op deze man.Ga nou eens kakken op een ander hoofd.Prettige avond en zoek eens iemand waar terecht op gescholden kan worden

  • anneke at 17:45

   Ik geef je gelijk maar hij blijft maar zeuren en klagen die jonge lui moet ook op houden maar dat zal wel nooit gebeuren , maar wij klagen ook om klagen

 7. anneke g at 15:13

  Als Ivan tegen Cees zegt goede morgen Cees vandaag gaan we niet klagen ook tegen de andere bewoners niet je moet er nu mee op houden.
  Bas en Ivan kunnen met hem praten laat deze mannen eens zeggen tegen Cees als je zo door gaat hebben we liever dat je kist pakt en naar huis gaat dit gaat zo niet langer je hebt nog een week de kans.
  Hij blijft maar klagen maar ik zal het raar vinden als de hele bups tegen 1 persoon hij is dan wel zijn borg kwijt , als hun hem weg willen hebben staat er wel wat tegen over

 8. Yvon at 14:20

  Toet Cees heeft er voor gekozen om in Utopia te gaan,dan weet je dat je kretiek krijgt…ik mag zeggen wat ik van hem vind,ze hebben mijn bericht geplaatst.
  Als mijn man zo in de spiegel keek en zijn haren met haarlak zo,hoe Cees dat doet!zou ik denken die man is niet goed…
  Ik kan me nog herinneren dat iedereen het over de kabouter had,dat het een smerige dwerg was..die man heeft heel veel voor Utopia gedaan,want niemand doet nu nog wat..dat mocht jij wel zeggen,maar nu zijn wij Ann en ik Juut en Juul,mag je hoor.
  Ik vind het onsmakelijk als ik van zo’n onsmakelijk mannetje moet lezen dat hij zijn ontlasting soepel moet houden bah…
  Wat dat vrijen betreft…zoveel zie ik het niet…en dan kijk ik toch even weg!!!

 9. MariaBora at 13:55

  Over poep praten vind ik nog niet zo erg als die dekens die regelmatig op en neer gaan, ze hebben overal schijt aan hahahahahaha, is wel passend

 10. Toet at 13:13

  Go we hebben hier ook twee roddel tantes juut en Juul.Erg gemeen om op iemands uiterlijk te oordelen.en waar slaat het op dat hij uit de kast moet komen.Neem ook iets voor de stoelgang dan komt het vuil uit een ander gat .

  • Ann at 13:25

   Nou nou toet.. Je ziet toch ook wel hoe hij doet en klaagt, als iemand net wakker is en zo tegen je loop zeuren.. Misschien dat jij daar tegen kan, is het mooi idee dat jij in utopia gaat?? Word het misschien leuk om te kijken.. Dan krijg je ook jut en juul

 11. Yvon at 11:53

  Ann, ik snap wel waarom hij zo vaak getrouwd is,voor de schoonheid hebben ze het niet hoeven doen,aan mannelijkheid ontbreek het ook,het is net een mietje.
  Hij zal ze in het begin veel verhalen verteld hebben,waar ze ingetrapt zijn

  • Ann at 13:01

   Ha yvon, soms denk, hij moet nog uit kast komen.. Maar goed denk dat hij met niemand een normaal leven kan obouwen.. Ook las ik dat hij 2e favoriet is.. Onbegrijpelijk.. Of zijn wij nu zo stom? Of leef ik op andere planeet??

 12. Mjo at 10:22

  Het is toch niet te geloven met die Cees. Hij doet en blijft wel heel erg z’n best om uitgek*tst te worden.

  Er is geen enkel bericht, of het gaat wel over het geklaag van Cees. ( kan natuurlijk ook niet anders, want het is zo en waar, elke dag weer).
  En nu begint die Cees ook nog over zijn ontlasting.

  Het spijt mij vreselijk dit te moeten zeggen, maar ik begin toch echt aan de geestelijke vermogens van Cees te twijfelen.

 13. Yvon at 10:11

  Moeten we nu ook nog Cees zijn stoelgang weten gatver.die man houdt niet op..
  Als hij nou eens echt wat ging doen inplaats van de hele dag in de keuken staan en roddelen,dan kwamen zijn darmen van zelf op gang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *