Avond samenvatting 31 augustus

Avond samenvatting 31 augustus

Wat is er vanavond allemaal gebeurd? We hebben het even voor je op een rijtje gezet zodat je weer volledig op de hoogte bent.

Heeft Rolf spijt dat hij Utopia is in gegaan?!
Rob zat er vandaag wat sipjes bij, hij mist zijn vriendin nogal erg. Gabriëlle dacht al dat er iets aan de hand was, want ze vindt Rolf de laatste tijd onrustig. Rolf antwoordt dat hij zich een klootzak vindt dat ik weg ben gegaan, hier naar toe.  Ook maak ik mezelf helemaal gek. Ook vertelt Rolf dat hij volgende week post krijgt en bang is dat zijn vriendin misschien wel een punt achter hun relatie wil zetten. Gabriëlle antwoordt dat hij nu van het ergste uit gaat en dat hij dat niet moet doen. Ze stond toch achter je keuze? Rolf zegt dat zijn vriendin inderdaad achter zijn keuze staat, maar toch blijft het lastig aangezien ze bijna geen contact kunnen hebben. Nieuwsgierig vraagt Gabriëlle vervolgens waarom Rolf net zei dat hij een klootzak is.Omdat ik mijn meisje heb achtergelaten antwoordt Rolf. Gabrielle schiet in de lach en zegt je bent zó schattig! Hoe zal dat aflopen?

Stefanie voelt zich als Gaby 2
Ivan was vanmiddag nieuwsgierig naar wat Utopia voor Stefanie betekent en kan het niet laten om het haar te vragen. Stefanie heeft hier totaal geen zin in en zegt dat ze gaat roken. Helaas  want Ivan houdt vol en Stefanie blijft toch maar met tegenzin zitten. Ze zegt vervolgens tegen Ivan dat Utopia voor haar een plek om jezelf te ontdekken. Om te kijken wie ik ben, waar ik voor sta en wie ik wil zijn. Ik dacht dat ik het wel wist, maar ik heb toch echt meer problemen met concentratie en andere dingen dan dat ik zelf had gedacht. Ik ben dan bezig met iets , maar dan hoor ik iemand anders iets vragen en dan sta ik op en ga ik weer dat doen. Ik ben heel de dag op en neer aan het rennen. Ik voel mij een Gaby twee worden. Volgens Stefanie is ze haar doel een beetje kwijt, ook komt dat door concentratie problemen. Volgens Ivan moet ze een dagprogramma opstellen om zo consequent naar zichzelf te blijven.

Mmm van Mora
Ook was er nog bezoek voor Mark, Bas van Mora kwam langs voor Le Luifel. Wat hij kwam doen? Mark wil namelijk de snacks bij Le Luifel ook een boost geven. Gina en Mark gingen het gesprek aan met de beste man van Mora. Het kwam erop neer dat Mark een mogelijke samenwerking aan wil gaan. Een soort hoofdleverancier wat uiteindelijk meer inkomsten moet genereren. Mark wil dat er altijd snacks op voorraad zijn en dat Mora kan helpen door tips en aanbevelingen te geven. Bas wil dat namens Mora graag gaan regelen en ze gaan vervolgens aan de slag om lekkere snacks uit te kiezen.

Naomi had een rot dag
Na het schoonmaken van de stallen vertelt Naomi Ivan dat ze een verschrikkelijke rotdag heeft. Ivan is natuurlijk nieuwsgierig hoe dat precies komt. Naomi wil het eerst niet vertellen maar na enig aandringen vertelt ze wat haar dwars zit. Ik vind het niet leuk dat Bas zo denkt dat ik er mijn best niet voor heb gedaan vertelt Naomi. Er kan makkelijk wel wat anders in. Doelend op de fotostudio. Bas wil namelijk de ruimte gaan gebruiken en dat zit haar dus dwars. En dan moet je zien dat hij het zo voor elkaar krijgt. Ik ben er klaar mee dat sommigen meer mogen dan anderen. Ivan begrijpt het wel, volgens Ivan denkt Bas ook dat hij god van Utopia is… Wordt vervolgd?

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Toet at 05:31

  Wat een rot opmerking .Bas vindt dat hij de God daar is.Nee dat vindt onze Iwan van zich zelf.Bas is altijd bescheiden en aardig.Dat kun je van de rest niet zeggen.

  • Hyl at 08:39

   Precies, ivan heeft laten zien hoe het moet zeker om baas te spelen
   En die zgn foto studio staat grotendeels niks te doen, zonde van de ruimte, ik zou zeggen doe er wat mee bas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *