Vervolg van het verleidingsplan voor Rolf

Vervolg van het verleidingsplan voor Rolf

Eerder schreven we er al over de relatietest voor Rolf. Deze is verzonnen door Bas, de bedoeling is om een model langs te laten komen die Rolf gaat verleiden. Om op die manier te kijken of het verhaal van Rolf wel klopt en of hij zo trouw is naar zijn vriendin toe. Het model is geregeld en Bas zorgt er zelf voor dat hij naast haar zit. Het is een pittige dame dus dat wordt een hele leuke avond voorspelt Bas. Naomi is er echter minder blij mee maar dat neemt Bas maar voor lief.

Wat later sprak Bas met Rolf, het gesprek ging over zijn vriendin. Rolf mist haar namelijk nogal en vindt zich een egoïstische klootzak. Ik vind het niet kunnen dat ik hier zit. Bas wrijft het er nog eens lekker in en antwoordt dat hij de enige is met een relatie die in Utopia zit. Hier kan je nog heel veel vrouwen ontmoeten.Rolf zegt dat hij al het mooiste meisje van de wereld heeft en gelukkig van haar wordt. Bas gaat nog even door, ik had het niet gedaan als ik jou was. Ik hoop dat er wat leuks voor je bij zit vanavond, want heimwee hebben we allemaal.

Nog wat later spreekt Rolf met Ivan, ook over zijn vriendin. Rolf vertelt dat hij zijn vriendin veel erger mist dan dat hij had verwacht. De tranen rollen over zijn wangen en zegt dat hij haar achter laat om zelf het avontuur aan te gaan. Dat vind ik egoïstisch. Ik wist dat het zwaar zou zijn, maar zó zwaar had ik nooit verwacht.  Hij besluit zich voortaan alleen te focussen op de horeca en op zichzelf. Hij wil beheerst blijven en nadenken voor hij dingen doet of zegt. Hoe zal dat vanavond af gaan lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Lisa at 16:39

    Bas,wat ben jij een gemeen misselijk mannetje om dit te regelen.Rolf,ga zo snel mogelijk naar je vriendin I.p.v. Bij dat stelletje ongeregeld te blijven

  2. Mjo at 16:24

    Om te kotsen Bas. Je wilt kijken of Rolf niet liegt. Maar je liegt zelf of je hebt zelf gelogen tot het barst.

    Moet ik het allemaal effe opnoemen???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *