Rob en Ivan over de ruzie met Cees

Rob en Ivan over de ruzie met Cees

Ivan en Cees zijn alweer op tijd in het kantoor aan het werken. Al snel wordt de ruzie van gisterenavond besproken. Rob is erg benieuwd wat er nou precies gebeurd is.

Met de vraag op wat er gebeurd is antwoordt Ivan dat hij gewoon met rust gelaten wil worden. Ik ga niet achterbaks doen en over iemand iets vertellen achter iemands rug om.  Ik vind het gewoon laf. Cees hoort het toevallig ook en benadrukt dat Ivan een verkeerd beeld schetst. Ik hoor dat het nu over mij gaat. Ik ben helemaal niet naar iemand toegelopen van nou luister, Ivan heeft zijn taak niet gedaan. Zo is het helemaal niet gegaan. Het ging namelijk heel anders. Hij wilde daar niet naar luisteren. Ivan blijft doodstil en lijkt Cees negeren. Wellicht doet hij dat bewust om erger te voorkomen. Cees houdt zijn monoloog en vertrekt wederom met de volgende woorden, zo is het helemaal niet gegaan. En Rob? Die richt zich op Ivan en adviseert hem zich niet gek te maken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 09:40

  Ik heb een goedbedoeld advies voor Cees:

  ‘Zeuren maakt ziek’
  Eerste hulp bij zeuren en zaniken ligt nu in de boekhandel.
  Mensen die klagen leven korter, zijn vaker ziek, minder succesvol en hebben minder vrienden.
  Negatievelingen, pessimisten en klagers zien overal problemen en bezwaren. Het zijn vaak angstige mensen met weinig zelfvertrouwen.

  Dus Cees, doe je voordeel met het vorenstaande.

 2. Yvon at 22:11

  Let maar eens goed op overal waar gepraat wordt in een groepje komt Cees met zijn bezem,het is net een heks,hij moet echt alles weten of hij bemoeit er zich direct mee,als het hem aan gaat of hij gaat roddelen over wat er gezegt wordt over anderen,hij is een stoker.
  Hij probeert de baas te spelen en zal alles aan grijpen om dat ook klaar te krijgen
  Wat zijn leeftijd betreft daar komt hij zelf altijd mee,hij kan niet slapen,hij moet rust hebben,dat alles omdat hij 60 is.
  Jullie komen er wel achter,helemaal waar Ann

 3. marlou at 16:32

  Alsjeblieft,haal die cees van de buis!! Ik volg(de) utopia iedere dag maar die ,engerd van n cees die verpest mijn plezier om te kijken! Het is n amusements programma,maar sinds hij er in zit!! echt ik vindt t geen amusement programma meer,ik keek er iedere dag naar deze man ontneemt mijn plezier om te kijken naar utopia!! Meneer john de mol kunt u er aub voor zorgen dat utopia weer n amusement programma wordt dit kan door die vreselijke man eruit te halen aub!! Dank u wel marlou van kampen uit voorschoten zuid_holland

 4. Marja at 15:36

  Waarom steeds de leeftijd van Cees benadrukken, is nergens voor nodig. Als je hoort dat er over je gepraat wordt wil je ook je standpunt vertellen. Ivan speelt nu de vermoorde onschuld. Gisteren zat hij er wel met Nicole over te roddelen, terwijl die wist wat er was gezegd gaf ze gauw weer Ivan gelijk zoals altijd.

 5. Ann at 12:55

  Dit bedoel ik nou van cees.. Zitten er 2te praten en toevallig komt meneer luistervinkje aanlopen.. Gaat het over mij?? Jee hoe oud ben je cees?? En naar wie loop je nu weer toe om verhaal tehalen?? Wordt vervolgd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *