Rolf irriteert zich aan Cees

Rolf irriteert zich aan Cees

Het is weer een gezellige dag in Utopia, zo schreven we al over Stefanie en Cees die negatief spaken over Rolf maar nu zijn de rollen omgedraaid en is er nog meer negativiteit. Rolf irriteert zich namelijk aan Cees…

Rolf, Gina en Stefanie staan al vroeg in de keuken voor het Utopia Gala Diner wat vanavond plaats zal vinden. Maar ook Mark helpt een handje, hij haalt eieren en Ivan, Naomi en Gabriëlle toveren de loods om in een grote eetkamer. En Cees? Hij maakt ondertussen alvast schoon. Al snel valt Cees over de kilo’s biefstuk die in de koelkast liggen te verpieteren. Ik pak net wat uit de koelkast en ik zie biefstuk liggen die ze nog overhadden van van de week. Drie pakken! En die zijn nog tot vandaag goed. En vandaag eten we dat niet, dus… zegt Cees tegen Bas. Bas antwoordt dat ze het beter op kunnen eten in plaats van invriezen. Cees haalt vervolgens de pakjes biefstuk uit de koelkast om de ernst van de zaak te benadrukken. Hier, één, twee, drie, vier stuks. Dat is voor een hoop geld! En ook Gabriëlle krijgt het nog maar eens te horen. Kapitalen aan vlees, wat gaan we daarmee doen? Vervolgens gaat hij naar Rolf om ook een poging over de biefstukken te praten. Maar dat ziet Rolf niet zo zitten. Dit is voor vanavond zegt hij, lekker laten liggen Cees, Serieus! Cees antwoordt als jij het zegt… En die sperziebonen ook? Volgens mij waren ze ergens anders van, maar ik vind het goed. En al snel controleert hij de uitspraken van Rolf bij Stefanie. Was er biefstuk besteld voor vanavond? Stefanie geeft Cees al snel gelijk, volgens mij was dat nog over antwoordt ze. Rolf krijgt dit gesprek ook mee en reageert geïrriteerd, Cees even serieus. Waar kan je serieus een probleem van maken? Cees, serieus. Ik ben er gewoon klaar mee. Kappen. Even niet. De stress begint dus flink toe te nemen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 25 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 09:14

  @anna, en jij oordeelt niet, zullen we zeggen. Of beter gezegd je hebt toch ook een oordeel over wat Ann en ik schrijven. Anders schreef je deze reactie niet.

  Je hebt het blijkbaar over de reactie van mij over het typen in hoofdletters door Jolanda Fens. Nou ik weet wel zeker dat Jolanda Fens haar reactie bozig geschreven en bedoeld heeft.

  Weet je er zijn forums, waar je reactie wordt verwijderd, door moderators, als je in hoofdletters reageert, en weet je waarom? Omdat het als schreeuwen wordt gezien en ervaren.

  • Hannah at 11:53

   Pfffff….. Je moet echt een idioot zijn om van snert te houden! Tomatensoep is de lekkerste soep, dat weet toch iedereen!! 😀

 2. joyce madarie zweers at 01:18

  vertel mij eens , het lijkt wel of rolf niet kan lezen schrijven en rekenen , punt 1 , met de satetjes in de pan , hij wist niet hoeveel satetjes er in de pan zit , later is er weer een feit , met de spinazie wat niet gewassen is , ter wel er op de zak staat, dat het gewassen moeten worden , en dat is niet gebeurt , dat zijn blunders wat niet in de horeca mag voorkomen . hij laat dingen aanbranden , dan moet hij het kook wekkertje gebruiken , er zijn meer dingen , die er gebeuren dat ik twijvel of hij kan lezen , schrijven of rekenen . ook met andere dingen , bijv pc zoals mailtjes .

  • joyce madarie zweers at 01:26

   dit zijn ook blunders , wat je niet kan gebruiken in de horeca , ik denk dat beter niemand de horeca kan doen , gewoon bij de le luifel bluifel blijven , dat is horeca genoeg
   laat mark gewoon alles doen
   alleen patat en snacks , doe er ijs bij en drinken of koffie en thee .
   restaurant laat dat varen , ga wat anders doen in plaats van restaurant . alleen bar en dat strandtentje van bas . genoeg is genoeg

 3. Toet at 21:51

  Het is om te gieren doodshelm nee er staat doodshemd.Het is wel geschreven en ik noemde geen naam.Verder heb ik mijn excuus aan geboden aan Yvon die vertelde haar leeftijd.Ik wist niet dat ik met omaatjes te doen had.Aan het taal gebruik dacht ik toch echt dat ik met leeftijd genoten te doen had.Niet meer zo ondeugend zijn dat staat echt niet.

 4. Toet at 14:24

  Lees de verhalen maar eens terug van bepaalde personen.Er wordt zelfs over een doodshemd gesproken .Ann zolang jij maar te keer blijft gaan over kees.Geef ik steeds antwoord.Dus houdt er zelf maar mee op.

  • Ann at 18:05

   Wat?? Sorry ik heb nooit doodshelm gebruikt, sterker nog, dat woord komt niet in mijn woordenboek voor.. Ik begrijp niet waar jij mee bezig ben.. Lijkt op dreigen..

   • Ann at 18:10

    Doodshemd?? Sorry degene die over de site gaat kan dit nagaan dat ik nooit iets geschreven heb wat niet kan.. Kan hij nagaan op e mail.. En anders hoop ik dat hij jou blokt of weigert.. Want jij dreigt

 5. Hannah at 13:02

  Dames, ik wil absoluut niet de moraalridder gaan uithangen, 😉 maar er is al zoveel oorlog, haat en nijd in de wereld. Laten wij hier elkaar respecteren.
  Natuurlijk zijn er anderen hier die een andere mening hebben, of een andere favoriete bewoner. En soms lijkt dat onbegrijpelijk.
  Utopia is een spel, met hier en daar wat gestuur van de regie, daar gaan we elkaar toch niet (figuurlijk) de kop voor afhakken?
  We kennen de bewoners niet persoonlijk en wij kennen elkaar hier niet persoonlijk, laten we ons niet opwinden en genieten van het programma en elkaars (verschillende) meningen.
  Wat interessanter is als iemand roept: “Cees (of welke andere bewoner dan ook) is een kl****ak!” Waarom iemand zo’n uitgesproken mening heeft. Dus: “Waarom vind jij dat? Leg eens uit.” En dat kan dan een heel andere kijk op dingen zijn dan een ander. En zeg nou zelf, what ever…….

  • Ann at 13:25

   Hannah, daar heb je helemaal gelijk in. Zelf zeg ik wat of hoe ik denk over cees en waarom.. En ook over andere.. Schrijf ik iets over wat ivan en cees aanga en ik vind dat cees onredelijk is, dan interpreteer een ander weer dat ik fan van ivan ben, wat totaal niet het geval is.. Gelijk gaan bepaalde mensen in de aanval.. Met scheldwoorden of asociale bewoordingen… Jammer..

   • Hannah at 17:06

    Ann, om te gaan schelden op anderen hier, of op Utopia bewoners, is mij eigenlijk een raadsel.
    Als iemand tegen mij zegt:”Kijk eens wat een mooi rood jurkje ik heb gekocht!” En ik antwoordt:”Ku**ijf! Ik houdt helemaal niet van rood, rood is een stomme kleur, blauw is pas mooi!”
    En de dame in het kekke jurkje reageert:”R*t op met je blauw, je bent echt een idoot als je blauw mooi vind!!” Enz.,…..enz.,……
    Dan zou ik in dit voorbeeld net zo reageren als sommigen op internet. 🙂
    Ik denk dat ik zou zeggen:”Het staat je goed hoor,” en ik zou denken (!!) “wat een vreselijke snertkleur” In een eventueel ander gesprek zou ik eens kunnen vertellen dat blauw mijn lievelingskleur is,…… zonder over dat rode jurkje te beginnen natuurlijk. 🙂
    Moraal van het verhaal: meningen en smaken verschillen en over smaak valt niet te twisten is een mooi Nederlands gezegde.

 6. Lisa at 12:48

  Gutagutagut.Zou fijn zijn wanneer er een plekje voor jullie in Utopia is dan komt er tenminste meer leven in!Is nu een zielige saaie boel.

  • Ann at 12:40

   Zozo toet, volgens mij mag niemand van jou een eigen mening hebben.. Mjo, yvon ik.. Wie nog meer?? Maar van mij mag jij een eigen mening hebben.. Maar moet jij daar soms zulke “scheld” woorden bij gebruiken?? En niet alleen bij dit maar ook in vorige.. Dat vind ik een gebrek aan hoe je met communiceren omga.. Jammer

 7. gea at 11:56

  Waar bemoeit “Opa”zich weer mee hij hoort helemaal niet meer in die koelkast te kijken hij zit toch niet meer bij de horecaploeg.

   • gea at 14:59

    Wat ik net las op die andere site . Cees is chocolademousse aan het maken en moest dat een paar keer roeren en proeven zonder de lepel af te spoelen smeerlap, even later liet Stef per ongeluk de schaal uit haar handen vallen en ging Cees het van de grond weer in de schaal terugscheppen om het vanavond weer te kunnen serveren. Wie is er hier nu een viezerik volgens mij toch echt Cees ik heb hem al meer keren zien doen bah!

 8. MariaBora at 10:42

  Komop zeg Rolf, jij (horecaman. waar ik grote twijfels heb) moet toch weten dat biefstuk niet zo lang bewaard moet worden, je draaft gewoon een beetje door, je kan helemaal niks, en toch overal commentaar op geven, en altijd een ander de schuld geven, go home. CEES, je hebt GELIJK.

 9. Jolanda Fens at 10:37

  IK VIND WEL DAT CEES GELIJK HEEFT
  BIEFSTUK IS DUUR VLEES.
  EN ALS HET DAN VANDAAG OP MOET
  EN ER ZOU NIKS VAN GEGETEN WORDEN.DAN IS HET WEG GEGOOID GELD

   • Mjo at 11:06

    @Ann, met je eens.

    Cees is weer eens op oorlogspad. De Sherlock Holmes van Utopia. Waarom moet Cees die vriezer controleren, hij heeft niets meer verloren in de horeca. Daar was hij zelf uitgestapt. Rolf zou toch de menu’s samenstellen en voor het eten gaan zorgen. Nou Cees, opzouten uit die keuken.
    En mensen, kom nou niet met “hij bedoeld het goed” neen, daar ga ik absoluut niet meer in mee.

    Dit is weer typisch dat stiekeme gedoe van Cees, om (in dit geval) Rolf in diskrediet te brengen. Overigens als hij het bij een andere bewoner kan flikken, doet hij het ook.

    Bah bah wat is die Cees (inderdaad @Ann) een misbaksel. Hij is alleen maar bezig om alle Utopiaanen tegen elkaar op te zetten/uit te spelen.

    Als dit gedrag van Cees niet snel verandert, gebeuren er ongelukken.

    Sorry, maar ik moest dit even kwijt.

     • anna at 12:26

      Ann en Mjo zijn het wel eens met elkaar en schrijven of liever gezegd ´oordelen´ graag over andere mensen die reageren….zou het niet zo kunnen zijn dat iemand iets aan de ogen mankeert oordeel bah !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *