Stefanie en Cees negatief over Rolf

Stefanie en Cees negatief over Rolf

Een nieuwe dag is alweer begonnen en ook vanmorgen is er alweer wat gebeurd. Er was al vroeg enige activiteit in de loods te bespeuren. Op zich niet raar want er zijn gasten, en het Utopia Gala Diner staat vandaag op de planning. Cees en Stefanie zaten vanmorgen op het rokersbankje te praten en wakker te worden. Al snel spreken de twee over Rolf en dat is niet positief.  Het is me een mannetje begint Cees. Gisterenavond heeft Rolf voor het eerst in zijn eigen restaurant gekookt en Cees kreeg de wind van voren. Hij had de gasten geen zelfgebakken brownie aan mogen bieden bij de koffie. Een petitfour, volgens Cees, die geen kwaad had gekund, maar volgens Rolf gooide deze calorierijke snack het hele diner in de war. Hij weet het allemaal beter klaagt Cees. Ik zeg jij gunt niemand wat, jij. Stefanie is het helemaal met Cees eens. Volgens haar heeft Cees gelijk en  popelt zelf ook niet bepaald om met ‘Dolf’, zoals de Utopianen Rolf noemen, samen te werken. Stefanie heeft daar ook nog iets aan toe te voegen, als ik me aan hem erger stamp ik gewoon de keuken uit. Dat wordt nog wat vandaag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 17:16

  Heb ik steeds gezegd,een onruststoker is Cees,hij wast zijn handen altijd in onschuld,terwel hij het vuur altijd aanstookt,van een oudere en wijze man mag je toch verwachten dat hij alles bij elkaar houdt of brengt,rust creëert?
  En Stef is gewoon een warhoofd een meisje wat niets presteert

 2. maria at 12:17

  Stefanie kan nu wel mopperen op rolf, maar hij doet tenminste wat. Zij is degene die steeds uit de keuken weg loopt. Nu op dit moment ook weer. Zij zegt notabene je moet weggaan nu uit de keuken, waarom vraagt rolf .Dan zegt stef omdat ik dat wil.Wij gaan sigaretje roken! nou ja zeg. Rolf zegt nee ik blijf in de keuken,moet nog wat gedaan worden en ik heb geen zin in een sigaret nu. Loopt kakmadam boos weg! Maar aanmerkingen heeft ze wel steeds.En die wil vandaag de baas/chef zijn. Nou dan moet je toch juist in de keuken blijven! Stef kijk eens in de spiegel.pfff

 3. gea at 11:53

  Zijn Cees en Stef het ineens zomaar met elkaar eens , vorige week had hij nog spijt dat hij die “rotmeid” niet de volle drie stemmen had gegeven. Maar nu met z’n tweeen tegen Rolf die volgens de etensgasten een prima diner had neergezet , maar omdat Rolf het niet vond kunnen dat Cees bij die mensen op tafel ging zitten heeft hij dat tegen hem gezegd. Maar ja het is Cees hij probeert het maar weer om eronderuit te komen dat hij geen fout heeft gemaakt.

  • Ann at 12:06

   Dit bedoel ik nou gea, strategie van cees.. Eerst iemand proberen te breken en daarna aan pappen, of eerst veer in iemands kont steken en dan mes in iemands rug.. Alleen om zelf hoger aanzien proberen te komen.. Alkes zoals hij wil.. Rolf probeert zijn best te doen.. Dus geef hem de kans..

 4. Ann at 10:19

  He weer CEES, weer stoken!! En stefanie!! Jullie hebben echt geen eigen leven.. Geef iemand eens een kans!!! Maar ja dat kun je bij deze man niet.. Hij zorgt voor zoveel onrust, ruzie..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *