Ivan vindt dat Cees zijn excuses aan moet bieden

Ivan vindt dat Cees zijn excuses aan moet bieden

Ondanks het feit dat Ivan het gesprek met Cees niet wilde aangaan besloot Ivan wat later op de avond toch nog even met zijn vriendin Nicole over de situatie te spreken. Dit deden de twee buiten bij de veranda. Ivan vertelt zijn kant van het verhaal nadat hij 24 uur gekregen heeft om het goed te maken. Nicole begint echter eerder dan dat Ivan dat doet. Ze zegt zich schuldig te voelen voor wat zij heeft gezegd. Uiteindelijk via een hoop omwegen resulteert in een slecht gevoel bij Ivan. Dan barst Ivan los met zijn kant van het verhaal. Hij is vooral verbaasd dat Cees zijn frustratie bij Nicole heeft neergelegd, terwijl ze eerder hadden afgesproken dat Cees irritaties direct tegen de persoon in kwestie zou uiten. Ik heb hem uiteindelijk vies, laf, oud achterbaks mannetje genoemd. En doen kwam Cees naar mij toe met een ultimatum. Nicole luistert en vraagt zich af of dat geen bedreiging is. Ivan knikt en haalt zin schouders op… Ik heb geen zin in dit gezeik. Hoe zal dat vandaag verder gaan lopen? We houden het in de gaten voor je!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Toet at 12:07

    Zo je vindt kees een achterbaks oud mannetje en nog vies ook.Nou Iwan de lelijke als ik naar die kop van jou kijk .Krijg ik spontaan een lach bui.Zielig mens met je grote bek.Ga naar huis.

    • anna at 11:56

      En zoals altijd komt Ivan er altijd mee weg,als hij er niet meer uitkomt wil hij niet meer praten dan dan bestaan zijn tegenstanders niet voor hem.Bjorn,Stefanie en nu Cees weer !Misschien moet hij een eens volwassen worden die kleuter en met zijn grote bek verschuilt hij eigenlijk wat voor een bange kwal hij is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *