Cees geeft Ivan 24 uur om het gesprek aan te gaan

Cees geeft Ivan 24 uur om het gesprek aan te gaan

Wat later op de avond besloot Cees na de ruzie met Ivan toch nog maar het gesprek aan te gaan. Cees heeft een voorstel en legt deze voor.

Ivan zit achter de laptop te werken als Cees aan komt lopen. Daar zegt Cees ik wil jou nog even melden dat deze vieze oude man dat niet accepteert. En ik geef je 24 uur de kans om met mij in het rijnen te komen, ja? Dan heb jij nog de kans om deze ongelooflijke fout die je nu maakt met mij te herstellen. En anders wat vraagt Ivan zich af. Cees knikt en antwoordt dan zul je dat wel zien toch? Maar dat jij je zo laat verlagen door dit soort dingen te zeggen, had ik nooit van je verwacht. Ivan antwoordt dat Cees nu weet hoe hij over hem denkt. En ik kan je recht in de ogen kijken om dat te zeggen. En ik ook antwoordt Cees en Ivan twijfelt erover. Dat mag zegt Cees dat is jou probleem. Je hebt mij niet eens de kans gegeven om te vertellen hoe het gesprek met Nicole is verlopen en wat de aanleiding is geweest. Je geeft weer een fantastisch beeld hoe je nou werkelijk bent aldus Cees. En dat is voor jou erg dom maar dat moet je zelf weten. Ik ben recht door zee aldus Ivan. Maar volgens Cees heeft dat er helemaal niets mee te maken. Je bent een ongecontroleerde snotneus. Je moet nog veel leren en hoop dat je de kans oppakt. Ivan trilt met zijn handen en zegt kijk ik shake. Ja maakt er maar een geintje over antwoordt Ivan. Je hebt je zo verlaagd tot een niveau waar ik je niet op had ingeschat. Ik had je echt iets hoger zitten. Ivan benadrukt bezig te zijn met belangrijke dingen. Dit is voor mij belangrijk antwoordt Cees. Vraag gewoon hoe het gegaan is, ik zou je taken gewoon uitvoeren zeker als je met just for care bezig bent. En je durft niet eens het gesprek aan, een kinderachtige man ben je. Een snotneus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Mieke at 06:47

  Cees is niet mijn favoriet maar wat hier gezegd wordt slaat helemaal nergens op.
  Wie zijn jullie om zijn (ex)vrouw en kinderen hierbij te betrekken.
  Ivan is een dictator eerste klas en bovendien erg agressief, hij heeft nu al 2 mensen tegen wie hij niet meer wil praten en Cees is waarschijnlijk de derde, 3 van de 15????? en dat ligt allemaal aan de anderen???? Raar hoor!!!!!!

  • anneke g at 12:06

   Ik schreef ook al waarom moet zijn huwelijken er bij gehaald worden,
   We weten helemaal niks van de bewoners persoonlijk, je weet helemaal geen persoonlijke dingen van de bewoners ze hebben wel een eigen pagina toen ze erin kwamen maar wie zegt dat de waarheid is ze willen hun eigen goed voor laten komen , en ze hebben (de gene die werk hebben of hadden) in de steek gelaten en de gene kan hier wel lief doen maar thuis een vervelend persoon zijn of anders om

 2. Yvon at 16:32

  Alweer wil ik hier Ann graag verdedigen,dit is toch geen gesprek wat die klikspaan hier voert dit is een eis aan een jongen van 26 jaar onze Cees duldt geen tegenspraak,hij mag alles zeggen over iedereen,maar als ze tegen hem iets zeggen,dan bepaald hij hoe het verder gaat…wie is hier de dictator.
  Dan denk ik ook welke vrouw of kind houdt het bij zo’n draak uit

 3. gea at 12:12

  Ik ben benieuwd of Ivan zijn excuses maakt naar Cees. Hij ging wel vreselijk te keer ,maar volgens mij is Ivan het zat dat Cees iedere keer weer bij hem komt om te klagen wat die wel doet en een ander niet. Ik heb ook al eerder gelezen dag Cees al 3 keer getrouwd geweest is het lijkt me ook helemaal geen makkelijk persoon, ik hoef hem niet zeiksnor dat is hij. En ik ben geen fan van Ivan ben benieuwd.

 4. Ann at 10:11

  Ha, cees wat probeer jij nu uit te stralen, door te zeggen, ik geef je 24uur voor excuses, sorry hoor maar ik begrijp heel goed dat jou huwelijken stuk lopen.. Hoe is jou band met je kinderen?? Kleinkinderen.. Jij wil zo graag de leider zijn daar!! Ik denk dat we gauw de andere kant zien van jou! Namelijk van een snotneus die zijn zin niet krijg!!

  • anna at 11:47

   nou ,nou Ann jij durft ie weet niets van Cees zijn privé wel min hoor…Je zet je graag in voor Ivan merk ik telkens weer en dat mag jij hoor maar het zegt veel over jou!!!

   • Mjo at 16:30

    @Anna en @Anneke, de waarheid mag gezegd worden. Wat moet ik meer over Cees zeggen dan wat ik al eerder gezegd heb, 1 ding nog: Cees is een misbaksel. Meer zeg ik niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *