Bas spreekt met Abigail

Bas spreekt met Abigail

Ondanks de gezellige sportieve boks avond die je hier terug kunt kijken is er nog meer gebeurd. Zo omschreven we al dat het meisje van de markt waar Bas eerder mee zoende er ook was. Haar naam is Abigail en de twee hadden na het evenement nog een gesprek met elkaar.

De twee zaten bij het rokersbankje. Wat zit je nou stom te lachen? grijnst Abigail als Bas haar opgetogen aankijkt. Omdat je blij bent dat ik er ben? vraagt ze door. Bas knikt, de twee hebben een gezellig gesprek over van alles en nog wat. Er wordt gegiecheld, geplaagd en heel veel verhalen uitgewisseld. Dan slaat Bas zijn armen om haar heen en hij fluistert iets in haar oor. Zou je willen dat ik wegging? vraagt Bas hard. Abigail antwoordt dat Bas zelf moet weten wat hij doet. Niet veel later moet Abigail weer naar huis en Bas begeleid haar naar de poort. Ik wil echt niet weg zegt ze wat droevig. Bas geeft haar een romantische kus, heel leuk dat je er was voegt hij eraan toe. Zouden de twee elkaar gevonden hebben?!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *