Bekijk boze Ivan tijdens nominaties terug

Bekijk boze Ivan tijdens nominaties terug

Alsnog werd er tactisch gestemd door Cees tijdens de nominatie ronde. Dit maakte Ivan erg boos, ben je benieuwd hoe het eraan toe ging? Bekijk dan onderstaande video maar eens terug.

Want tijdens de nominatie zei Cees dat hij een stem aan Gina geeft uit tactische overwegingen. Hij wilde voorkomen om zelf op de strafbank te eindigen en daarom gebruikt hij zijn derde stem voor Gina, die er toch al veel zou krijgen. Na de speech van Rolf is het de beurt aan Ivan. Hij draagt de stift over aan Ivan en vanaf dat moment verandert de blik van Ivan drastisch. Hij vindt het verschrikkelijk dat er deze ronde alsnog tactisch is gestemd. Als je stemmen krijgt, of stemmen gaat krijgen, dan is daar een reden voor. Dan ga je niet tactisch proberen te stemmen.Als ik dit had geweten, had je drie stemmen van mij gekregen, Cees! vervolgd hij woedend. En ik beloof je Cees, de volgende keer krijg je drie stemmen van mij. Tactisch stemmen hoort niet in mijn Utopia! Dat is geen ideale samenleving voegt hij eraan toe. Ivan voelt zich beledigd en hij is ontzettend boos tegelijk. Zijn bloed kookt en hij komt dan ook bijna niet uit zijn woorden. Hij had een hele speech voorbereid, maar de stem van Cees gooide roet in het eten. Emotioneel en kwaad benadrukt hij nogmaals te stemmen op Cees tijdens de volgende ronde. Tactisch stemmen hoort hier niet. Ik ben hier niet voor het f*cking spelletje!!

Ook hebben we een filmpje van de gehele nominaties erbij toegevoegd, naast het verslag kun je dat ook nog even lekker terug kijken, handig toch?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. lena at 10:29

  Ben het volledig eens met ivan. Alleen zou hij moeten leren om het op een andere manier te brengen. Hij zou zijn emoties onder controle moeten houden. Misschien een idee om een psycholoog of iemand anders hem dat te leren. Want vindt het verder een prima gast.

 2. Hortence at 19:27

  Ik had die Cees ,altijd al gemeen gevonden,uitgekookt is die man.Nu de stemronde aan kommen is Cees tegen een ieder lief.Hij loop niet meer te zeuren tegen Rolf.Ivan ,aak zich druk om niets Cees ,is het niet waar Ivan.

 3. Tineke at 17:20

  Ivan loop toch niet zo te zeuren, het is wel een spelletje je gaat altijd voor je zelf kom op zeg, zo leuk zijn jullie niet als groep hoor jij altijd met je grote mond. Ik vind dit echt zielig van je en kinds boze kleuter dat je bent.
  Echt vind maar 1 persoon een fijn en super gave gozer en dat is bas, Björn ook wel maar is zolang van stof en dat komt een beetje ouwelijk over. Maar verder is het een goeie gozer.

  Ivan kom terug op aarde ja, je zet je zelf voor schut.

  • Yvon at 19:15

   Nou dat stiekeme gedoe vindt jij dat leuk?het afluisteren vindt jij dat leuk?
   Hij is zo egoïstisch als de pest,dijft altijd zijn zin door,komt overal mee weg!!!
   Vindt jij dat leuk?
   Ik zou dat echt niet leuk vinden als ze mij afluisterden,Mark en Gina worden uit gekotst omdat ze elkaar niet willen verliezen,wat ik menselijkerwijs heel normaal vind.
   Maar onze Basje doet alles wat niet mag,maar is toch zo’n leuk ventje.
   Ik vind het een vervelend stiekem kind

   • Mjo at 08:29

    Yvon, goed dat je ook schrijft over Bas. Ook ik irriteer mij vaak aan hem. Dat afluister gedoe, dat niemand van de bewoners dit door of in de gaten heeft. Of als er bezoek komt, er niemand iets van zegt. Begrijp ik niet.

    Natuurlijk kan Ivan zijn ongenoegen kenbaar maken op een andere toon, maar zo is Ivan nou eenmaal, emoties heeft hij niet in de hand en is zijn grote valkuil Maar dat wil niet zeggen, met wat hij zei, ik het helemaal mee eens ben. (dat heb ik al eerder geschreven).

    Dat het een spelletje wordt genoemd, nou oké. Maar ook spelletjes behoren eerlijk gespeeld te worden.

  • BK at 11:40

   Ach mensen; zegt meer over Tineke, dan over ons… Ivan RESPECT voor wat je deed! Ivan is 1 van de weinige die eerlijk en face to face is, hou ik van! Hypocriet gedoe van Bassie, staat me niet aan! Walgelijk vind ik ‘t!!!

 4. Hannah at 16:10

  Ik blijf dit agressieve gedrag onacceptabel vinden!! Om over die intimiderende houding, waarbij hij met zijn gezicht in dat van zijn gesprekspartner zit (met consumptie sprekend), maar te zwijgen. Of spullen kapot trappen, o.a. buiten hekje, tafel, klapdeur, of iemand (Patrick) met picknicktafel en al om te gooien, waarbij Gabrielle eerst yoghurt tegen zich aan kreeg. Etc., etc., etc. ……
  Ivan is vergeten dat hij met de stemming “Utopiaan van het jaar” ook tactisch heeft gestemd. Hij had een deal gesloten met Joey, door drie stemmen aan elkaar te geven.
  Het beste zou zijn als hij voor deze extreme woedeuitbarstingen therapie zou krijgen, iemand met zo’n kort lontje hoop je toch niet tegen te komen?!

 5. anneke g at 15:34

  Ivan mag iedereen zelf beslissen hoe ze stemmen als Nicole niet je vriendin was had je misschien ook op haar gestemd ,dat is het nadeel met een vriendin of vriend je gaat daar niet op stemmen.
  En het stemmen is weer voorbij en zijn grote mond is er weer .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *