Cees over Ivan

Cees over Ivan

Zoals we al omschreven was Ivan tijdens de stemronde woedend, en dat kwam door Cees. Wat later op de dag besprak de aanstichter van dit voorval erover met Bas.

In de kas stonden de twee te praten, Cees voelt zich niet super na vanmiddag. Het is met name de ongelooflijke uitval van Ivan begint hij zijn verhaal. Door het spel te spelen en het is niet mijn Utopia. Volgens mij is het juist de bedoeling van Utopia. Het was gisteren nota bene Stiff die met een groot papier bij iedereen langsloopt, met andere woorden het was een groot schaakbord. Ze hebben er net zo hard aan meegedaan. Ik ben de enige geweest die het gezegd heeft. Volgens Bas is dat nou juist de fout geweest. En Cees ziet ook wel in dat het niet zo slim was. Achteraf op het moment dat ik het zei wist ik het al voegt hij eraan toe. En daarnaast heb ik genoeg redenen gegeven waarom Gina een stem verdiende. Of het nou tactisch zou zijn of niet. Maar de groep neemt Ivan’s woorden over als de waarheid en niemand komt achteraf even naar mij toe. Ze vliegen elkaar allemaal maar in de armen en ik zit daar maar alleen op het bankje. Ze zijn allemaal schijt bang voor Ivan.En dat snapt Bas dan weer niet, waarom is iedereen bang? Ik vind het juist heerlijk dat hij zo snel op de kast te jagen is. Maar ik ga hem wel terugpakken Ceessie, na het kickboksgala gaat hij een toontje lager zingen. Zijn jullie het eens met de actie van de oudste bewoner uit Utopia?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. Toet at 11:54

  De drie musketiers huilen weer.Wij worden geplaagd en zij mogen alles.Het lijk hier wel een kleuter klasje.Als je hier wordt verwijderd is het niet voor niets.Doordenkertje

 2. dorina at 11:30

  Cees dat is niet bang zijn voor cees naar ivan spreekt recht door zee.de waarheid
  Cees vergeet dat altijd ivan hielp en een luisterend oor had.

 3. MariaBora at 08:30

  Cees mag dan wel een vreselijke zeur zijn, hij is wel degene die het een beetje wil schoonhouden in Utopia, als je het aan sommige mensen overlaat is het binnen 1 week een gigantische bende dat de kakkerlakken , muizen en ratten vrij spel hebben, is dat wat ze willen, laat hem maar zeuren net zo lang tot IEDEREEN fatsoenlijk zijn eigen rotzooit opruimt
  Ivan wil het ook schoon hebben , die heeft er personeel voor.

  • Ann at 09:31

   Nee he.. Lekker zo smerig schoonmaken, met smerige doeken, zijn nagels met schaarschoonmaken, en daar later weer een zek mee openknipen waar eten in zit, dat is gezond.. Vandaar dat ze daar ziek worden.. Bah..

  • Yvon at 11:54

   Voordat Cees erwas kwamen ze ook niet om in de smeer en als je de hele dag in dat keukentje staat zal het toch wel mee vallen,wat werk betreft,ook hij heeft hoog van de toren geblazen toen hij binnen kwam,het koffiezetapparaat,dat is alles wat hij klaar gekregen heeft,ik wil je even verwijzen naar Bewoners van Utopia

 4. Toet at 05:57

  Iwan is de grootste stoorzender.Iedereen is zeker bang.Hoop dat er een dag komt dat hij er uit gaat.Verder deze week Rolf die gilt ook als een vrouwtje.

 5. gea at 22:04

  Cees heeft zeker peentjes zitten zweten tijdens de stemming, omdat hij zich daarna heeft omgekleed. Misschien dat dit wel wordt geplaatst want ik had een ander en langer verhaal, maar je raad het al was weer te negatief, dus geen plaatsing.

  • Yvon at 23:07

   Snap jij dat nu gea,ik heb vandaag ook al twee keer wat moeten veranderen.
   Anderen mogen hier stalken,dat wordt gewoon geplaatst,dat had niets met Utopia te maken!!!!
   Hier mogen bepaalde mensen schijnbaar niet eerlijk hun mening zeggen!!!

   • Ann at 09:15

    Ja gea en yvon.. Ik begrijp wat jullie bedoelen.. Heb ik ook.. Maar een paar anderen mogen hier alles schrijven en dan op ons persoonlijk gericht.. Hopelijk gaat die cees eruit.. Las op ander forum dat hij gister huilde, want zijn 2jongste kinderen schrijven hem niet.. Nou 1en 1 is 2. Overal loopt hij nu verhaal te halen.. Die vent spoort niet!! Zijn houding als er kritiek op hem komt of dat er iets niet gaat zoals hij wil.. Misbaksel

    • anneke at 11:23

     Waar ik me boos over maak, jullie weten niet hoe het bij hem thuis is gegaan daar kunnen we niet over oordelen wie weet hoe zijn vrouw is dat weet je niet en ik ook niet en dat is privé ze kan die kinderen wel bij hem weg houden en dat geeft hem veel verdriet .
     Hier kan je alleen over oordelen als je het zelf mee gemaakt hebt

     • Yvon at 11:47

      Anneke jammer dan dat jij boos op ons bent,als wij aan gevallen worden door mede schrijvers wordt je niet boos…
      Cees heeft voor Utopia gekozen,hij vertelt zelf dat twee kinderen het programma verschrikkelijk vinden en zij niet met hun vader en Utopia geassocieerd willen worden.
      Mark vind jij een verschrikkelijk nou ik mag Mark graag,val ik jou toch ook niet mee lastig.
      Waarom mag jij dat over Mark zeggen,die heeft ook familie thuis zitten hoor,maar wij mogen niets zeggen!!!denk eens na

 6. Rina at 21:54

  Cees is gewoon een vreselijke zeur, hoop dat hij eruit gaat of Gina Mark mag ook.
  Ook niet eerlijk meer. heel de dag dat geflikflooi.

 7. Yvon at 20:41

  Het zou Cees niet zijn!!!!
  Daar is hij weer geeft altijd de andere de schuld,het ligt nooit aan ons heilig boontje.
  Man neen je eigen verantwoording eens,over wat je zegt en wat je doet,je bent onderhand bejaard.
  Ook snap ik niet dat er gezegd wordt dat iedereen bang is voor Ivan,Ivan heeft gewoon meer temperament ik geloof dat iedereen dat ook wel weet,er is ook niemand die zo lief kan zijn als Ivan,dat weet de groep ook wel!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *