Het gaat niet goed met Rolf

Het gaat niet goed met Rolf

Rolf kreeg gisteren 25 stemmen tijdens de nominatieronde. Dit zijn er erg veel en Rolf heeft daar dan ook veel last van. Het gaat niet zo goed met de nieuweling…

Rolf ziet het einde naderen?
Na de stemronde ging Rolf al richting de poort alsof hij het einde zag naderen. En wat later op de avond, als de nacht gevallen is horen we hem verschillende liedjes zingen. Alles gerelateerd aan huis of home. Rolf lijkt bijna zeker te zijn dat hij naar huis moet… Ook Wim heeft het door dat het niet goed gaat en geeft hem een knuffel, ook Gabriëlle toont haar medeleven. Rowena is verbaasd over hoe Rolf zich tijdens de nominatie gedroeg. Of ben je van binnen echt f*cked up?”, vraagt  ze. Rolf antwoordt dat er vijfentwintigduizend verschillende emoties door m’n donder gaan. Hij geeft toe dat hij zichzelf enorm is tegengekomen en dat hij het leven in Utopia niet makkelijk vindt.

Bjorn daarentegen fluistert later in het pikkedonker tegen Rowena dat hij er niets van gelooft. Hij luistert en relativeert veel, zegt Bjorn. Weet je wat de conclusie is? Ik geloof hem niet. Voor geen meter. Rolf doet precies zoals tijdens zijn eerste vier dagen. Rolfs ‘zielige praatjes dienen volgens Bjorn dan ook alleen om medelijden op te wekken zodat hij kan blijven en vervolgens weer de hele dag bier kan drinken. Toch besluit Bjorn te praten met Rolf. Het komt wel goed joh zegt hij en zo niet dan toch. Rolf blijft voor zich uit staren en Bjorn zegt dat als hij 25 stemmen zou krijgen misschien wel zou zeggen nou jongens, leuk jullie gekend te hebben tabee!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Toet at 11:40

  Mensen die niets doen en de hele dag zuipen horen daar niet.Utopia is iets opbouwen en drank breekt af.Nou Rolf nu lopen huilen als een klein kind dat staat je niet.Hoop dat hij er uit gaat.

 2. Yvon at 10:59

  Wat valt mij dat tegen van Bjorn,het is nooit mijn vriend geweest maar nu vind ik hem inderdaad,een zoon van Cees…hij is zijn eigen tijd vergeten,achterbaks!!!
  Gisteren hoorde ik in de groep zeggen,Cees kan er toch ook niets aan doen,met zijn verleden!!! Hoeft dan niemand met Rolf zijn verleden rekening te houden?
  Ze houden met Stiff en Naomi rekening,maar Rolf blijft de nieuweling die zich niet aan past,niemand die hem geholpen heeft heel erg asosiaal en Gabrielle heb ik altijd een leuke meid gevonden,maar je bent ook een huigelaar.
  Rolf voor mij ben je een kanjer,wat er ook gebeurt je hebt je staande weten te houden bij een stelletje harteloze mensen
  Cees is de enigste die kinderen heeft,die had het moeten zien maar hij heeft het alleen maar erger gemaakt

  • Johan at 11:04

   Rolf een kanjer??? grote leugenaar is het, hoe kom je er bij dus.

   alles begint bij eerlijkheid!!! en dat heeft rolfje helemaal niet

 3. anneke at 10:53

  Op deze mannier wil hij aandacht hebben ,zal wat zijn als de nieuwe bewoners er in komen wat zal hij dan zich uit sloven en Mark zal wel een van die meiden zeggen ik stem op jouw als je Gina er in laat en hij zal wel zeggen je krijgt een lekker hapje van mona, en Cees ja Cees die gaat net als bij Rowena zeggen wat ben jij een mooie vrouw .
  Echt de nieuwe hebben het heel moeilijk, eigenlijk moeten ze beide al zeggen wie ze eruit willen hebben want binnen de poort gaan er smerige spelletjes gespeeld worden

  • Mjo at 13:12

   Anneke, het uitsloven is al begonnen. De nieuwe 2 kandidaten zijn ongeveer 2 uur geleden binnengekomen.

   Wat zegt Cees en ik citeer woordelijk :

   12:17. Wanneer Armanda zich voorstelt aan Cees geeft hij aan het een hele mooie naam te vinden. Cees overwoog vroeger om één van zijn dochters Amanda te noemen. Geslijm of niet, de genomineerden moeten de nieuwelingen voor zich zien te winnen als ze in Utopia willen blijven. De visumhouder die definitief in Utopia mag blijven moet namelijk een dag later één van de genomineerden elimineren.
   Bron: Utopia Gekte.

 4. Ann at 09:51

  Zozo bjorn, wat ben jij vals, geniepig, doortrapt.. Zo zie je maar, wat het met jou gedaan heeft, toen jij gepest werd.. Jij geniet ervan om iemand de grond in te trappen, je kon wel een zoon van cees zijn.. Zo zien we ook hoe het in het leven is, hoe valser, hoe verder je in het leven komt, tenminste dat denk je.. Ik vind het erg voor rolf, zo erg zelfs dat ik zeg, rolf gaat er maar uit. Dit maakt je kapot.

  • Mjo at 10:22

   Idd, Ann met je eens. Ik begrijp totaal niet hoe iemand (Bjorn) zo gemeen / asociaal kan praten en denken. Dat is echt mijn soort niet. BAH BAH.

   Mijn 1ste gedachte was ook, Rolf hou de eer aan je zelf, vraag je 24 uur aan en vertrek. Met dat volk wens ik niet samen te leven. Straks als hij eruit moet, komen of gaan alle huichelaars afscheid nemen in tranen, wat velen toch niet menen.
   Maar van de andere kant denk ik, gun het hun niet, om nu te vertrekken door 24 uur aan te vragen. Als je, wat ik toch nog hoop, kan blijven, wacht je nog een paar dagen en dan vraag je je 24 uur aan en je vertrekt dan alsnog. Zo laat je ze allemaal een (flinke) poepje ruiken. En jij (Rolf) kunt met opgeheven hoofd Utopia verlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *