Benjamin onzeker over zichzelf

Benjamin onzeker over zichzelf

We gaan nog even terug naar gisterenavond. Ivan en Benjamin hadden een goed gesprek. Maar Benjamin lijkt ergens mee te zitten, hij is onzeker over zichzelf.

Bij het rokersbankje gingen de twee het gesprek aan. Benjamin vertelt dat hij het soms moeilijk vindt om bij zijn standpunten te blijven. Dit baart mij zorgen, zeker met het oog op de toekomst… Ivan is verbaasd als hij dit hoort. Ik had deze onzekerheid niet achter jou gezocht voegt hij eraan toe.  Jij bent het stukje dat de aanleiding is naar de volgende stap. Met jouw idealistische gedachtegang, een toevoeging aan het idealisme dat hier al was. Dat heel weinig was. Je hebt mensen hierin mee kunnen nemen, je hebt het kunnen laten zien. Maar er is nog meer wat er aan Benjamin vreet. Hij heeft namelijk het idee dat de strijd voor de overwinning is ingezet en dat vindt hij moeilijk. Hij ziet dan ook enorm op tegen de volgende stemming. Hij wil niet iemand naar huis sturen die misschien wel kan winnen. Zal Benjamin er bovenop komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *