Mark en Cees over de markt

Mark en Cees over de markt

Een nieuwe dag is aangebroken en hopelijk gaat het er vandaag wat gezelliger aan toe. Gisteravond waren er vele irritaties en ruzies. Mark en Cees besproken vandaag de markt met name de grappige dingen die ze mee gemaakt hebben gisteren. Maar dan gaat het al snel naar de wat minder leuke dingen…

Cees begint over de organisatie van de markt, ik kan je alvast voorspellen dat Bjorn morgen in het centraal gaat aangeven dat hij regelmatig alleen achter de munten heeft gestaan. Dat ik dus niet op tijd terug was, net als de vorige keer. We hadden een goede evaluatie van de markt, maar toen zei Bjorn ik heb nog wel een paar punten, dan gaat ‘ie over mij beginnen, dat weet ik nu al. Dan denk ik: doe dat dan even één op één. Mark adviseert sommige dingen wat grappiger te brengen zoals hij zelf doet. Maar Cees antwoordt daar niet goed in te zijn. Mark benadrukt wel dat hij even met Rowena moet praten. Want de ruzie tussen Cees en Rowena komt volgens Mark vooral omdat iedereen gisteren na de markt vooral erg moe was. Wat zal er vandaag nog meer gebeuren?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 11:56

  Alweer zich zelf veiligstellen,hij zal wel de hele dag rond lopen en iedere bewoner vertellen dat hij zo goed was,maar Bjorn hem geen kans gaf…arme Cees…maar als hij zo door gaat zal hij toch wel een keer door de mand vallen.
  Inderdaad Ann Cees houdt de eer aan jezelf vraag je 24 uur aan en ga naar je kinderen,misschien hebben die je bemoeienissen heel hard nodig .
  Gedraag je als een man van 61 maar niet als een waswijf en schreeuwlelijk die de gansgodelijke dag loopt de zieke en te roddelen

  • Ann at 13:31

   Ja en mij luis je er niet in met de zielige verhalen van cees, dan rug, dan de jongste kinderen die niet schrijven, dan zijn zg jeugdtrauma, jaja.. Zg,want dat had je alkang kunnen verwerken.
   Maar bij de jongelui of iets ouderen is het nu een trent, als er wat fout gaat in het leven, dan lig het aan je jeugd of genen.. Komop in het leven is het schouders recht en naar de toekomst kijken..
   Dus cees, jij leef in zelfmedelijden, en alleen voir jezelf en niemand anders..

 2. gea at 11:48

  Cees en 1 op 1 daar heeft hij nog nooit van gehoord, bij Cees moeten altijd zoveel mogelijk mensen het weten als iemand een op of aanmerking heeft hij loopt altijd achter iemands rug om te klagen en te piepen.

 3. Ann at 11:10

  Cees je bent en blijf een…….. Waar ben je nu weer mee bezig, eerst het zogenaamde verleden oprakelen over je vader.. Zielig om zo over je vader te praten, had je jaren geleden al kunnen doen met jevader.. Misschien toch een moeilijk ventje geweest, wat je nu wel ben.. 1op1 zeggen, grappig, jij wil dat een ander dat doet, terwijl jij overal looptte roddelen.
  Cees jij doet niets!! Ja iedereen tegen iedereen opzetten en zelf denken dat je alles ben en alles mag zeggen..
  Ga naar huis cees zodat je van je kinderen kan genieten.. Je heb n g jonge kinderen en die zien nu hun vader niet, geen omgangsregeling??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *