Cees zoekt naar complimentjes

Cees zoekt naar complimentjes

Rowena en Bjorn zijn op zoek naar de motieven achter het wisselvallige gedrag van Cees. Dit naar aanleiding van de aanvaring die ze beide hebben gehad met Cees.

De twee bespreken waarom Cees zich zo wisselvallig gedraagt… Bjorn heeft zich gisteren groen en geel geërgerd aan Cees. Cees verliet constant zijn post en ook nam hij wel heel ruim de tijd om de rondleiding te geven. Hij ging 20 minuten te vroeg weg en hij kwam pas 40 minuten na afloop weer terug naar de entree. En dat is niet de afspraak aldus Bjorn. Waarop Cees klaagde dat hij niet kon eten. Al deze kleine dingetjes bij elkaar zijn te veel voor Bjorn. Tegen Rowena uit hij alle frustraties. Ik heb niet eens kunnen pissen. Hij heeft het een beetje verkloot bij je concludeert Rowena droog. Volgens de twee is Cees constant op zoek naar complimenten. En op de markt wordt deze drang alleen maar versterkt aldus de twee. Bjorn steekt het vooral dat Cees hem in een slecht daglicht heeft gezet bij de bezoekers. Meerdere keren praatte Cees slecht over Bjorn waar hij bij was. Het is zieltjes winnen bij de mensen gewoon. En dan denk ik Cees als hier een iemand is die altijd jouw rug dekt dan ben ik dat gewoon.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. leilei at 21:02

  Ik vind het jammer dat homoseksualiteit als scheldwoord wordt gebruikt. Want iemand om zijn of haar geaardheid uit te schelden gaat mij te ver.

  Verder vind ik Cees echt geen topper en erger ik me echt bont en blauw aan hem en dan vooral het vissen naar complimenten, en nee ik vind hem niet aardig en hij roddelt en klaagt over de anderen ook naar de gasten toe en dat is echt waar.
  Hij loopt veel op en neer en hij waarmee hij wil laten zien hoe druk hij wel niet is met niets doen.
  Ik vind die man zo negatief bha. Van mij mag hij lekker naar huis maar dat heeft niets met zijn kleding of eventuele geaardheid te maken.

 2. anneke at 19:26

  Ann en gea die man kan wel zeer blij met zijn kleren wil je hem dan zien in z’n terlenka broek waar oudere mensen in lopen op zijn leeftijd (ik weet dat jullie hem het liefst niet zien) maar daar moeten we het mee doen.
  Die man kan wel niet om kleren geven , maar om hem te vragen om uit de kast te komen gaat wel erg ver ,en STEL hij is het zal hij dat niet op tv verkondigen.
  Het rare er van vindt ik Waarom lopen de meiden allemaal in hele mooie kleren krijgen die het en het zelfde als met een paar mannen

  • Ann at 20:00

   Terlenka broek bedoel ik niet anneke.. Maar een mooie spijkerbroek of mooie broek.. Ik zie mijn man nog niet in zn broek lopen.. En die is veel jonger dan cees.
   Cees heeft toch ook geld gekregen maar zal zijn smaak wel zijn.. Hij denk dat hij jong is

 3. Ann at 16:49

  Ja dat bedoel ik gea, maar hoorde ook dat hij nu bij iedereen verkondigt dat buiten utopia hem fantastisch vinden en dat de utopianen blij moeten zijn wat hij doet… Bah.. En van homo vind ik allang, vandaar steeds naar bas… Die man moet uitkast komen of zit in midlife crisis..

 4. gea at 16:42

  Cees liegt dat hij niet naar de wc kon, ik heb een filmpje gezien waarin hij uitgebreid na het toiletbezoek zijn handen spoelde en zijn haar fatsoeneerde, hij stond ook samen met Bjorn poffertjes te eten. En wat dat belachelijke pak betreft het lijkt wel een homo in dat gebleekte spijkerpak, als zijn familie dat heeft meegebracht dan hebben zij ook geen smaak wat kleding betreft voor zo’n persoon.

 5. anneke at 15:30

  Waarom gaat Bjorn niet eens een keer een rondleiding geven eens kijken hoe hij het er van af brengt
  Heb een filmpje gezien en liepen toch wel een man of 20 achter hem aan , als iemand Cees niet mag hadden ze niet achter hem aan gelopen
  En waarom die op merking over zijn kleren hij heeft geen mooie kleren en hij loopt er veel in , de meiden hebben meer kleding en hoe die er aan komen ,krijgen ze die .
  Maar Cees krijgt niks volgens mij ,hij moet het doen met de kleren die hij mee had of van familie kreeg

  • Ann at 15:45

   Nou ja anneke, als hij zulke kleren krijg van zijn familie.. Zo loopt toch geen 61jarige in zulke gebleekte broeken.. Afschuwelijk en dat sjaaltje.. Trouwens het geheel.. Hij wil niets doen.. Ook niet werken.. Ja beetje vegen en gelijk luisteren en de boel coördineren.. Dat wil hij

 6. Ann at 14:30

  Moe word je van cees, hij slurpt energie uit je.. Ga naar huis cees, doe normale kleren aan en praat goed met je kids, meld je aan bij datingsite voor ouderen.. En ga je eigen leven leiden en niet mensen laten lijden.. Bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *