Cees niet blij met werkhouding van Ivan

Cees niet blij met werkhouding van Ivan

Zoals velen weten houdt Cees alles in de gaten en vandaag klaagt de oudste bewoner weer ergens over. Dit keer is het de werkhouding van Ivan, Cees is er namelijk niet bij mee.

En dat besprak Cees vannacht met Mark in het kantoor. Daar vertelt dat Cees baalt van Ivan’s gedrag. En geeft een voorbeeld, ik zat voor en ineens roept hij hardop ik zou weleens willen weten wie hier veegt en daar hoopjes van maakt en de hoopjes niet opruimt. En wie de vuilniszakken verwisselt, maar de zak niet in de container gooit. Terwijl hij altijd zegt dat je dingen positief moet brengen… Ja antwoordt Mark dat was jij, dat weet ik. Cees knikt en zegt dat Ivan dat zelf ook heus wel wist, dat is het storende eraan. Maar dat is niet positief brengen, weet je wat dat is? Dat is als iemand een rapport krijgt van twintig cijfers en er staan twee onvoldoendes op, en we gaan zeiken over die onvoldoendes. Hij weet wat ik hier allemaal doe en dat is niet mis en dan gaat ie me zo aanpakken. Hij had ook kunnen zeggen Cees, top dat jij veegt, maar waarom laat je die hoopjes liggen? Hij raakte me echt met die woorden. Cees wil wel het gesprek aangaan met Ivan maar telkens kan Ivan niet. Volgens Mark moet Cees Ivan gewoon beet pakken en dat hij het dan gelijk met hem uit moet spreken. Zullen de twee vandaag het gesprek dan eindelijk aan gaan? We zijn benieuwd!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 18 reacties op dit artikel
  • Mjo at 16:43

   Ja Hannah, dat mag je dan wel vinden, maar ook mijn excuus richting jou voor mijn melige/jolige reactie is verwijderd. Dat vind ik jammer.

   Ook vervelende en minder leuke reacties horen er bij.

   Begrijpelijk lezen is ook zo’n punt. Daar ontbreekt het heel vaak aan. Niet alleen door de lezers maar helaas ook door de redactie/moderator van deze site.
   Het hoort bij de democratie in Nederland. We leven (gelukkig) niet in een of ander communistisch land, waar je je mening niet mag geven of je de mond wordt gesnoerd.

   Ik heb het hier al eerder geschreven en blijf het zeggen, op deze site valt het ontzettend mee, kijk maar eens naar de reacties op FB, twitter of ander Utopia sites.

   Als op deze manier censuur wordt bedreven, hoeft het voor mij niet meer.
   Ik reageer altijd op een correcte manier en als dat niet wordt begrepen, is dat niet mijn probleem. Maar een gebrek aan inleving of inschatting bij de moderator of lezer.

   • Hannah at 18:03

    Chapeau en een dank je wel voor jouw reactie Mjo! Ecxuus aanvaart en als ik jou op wat voor manier beledigd of gekwetst heb bied ik daar mijn verontschuldigingen voor aan.

    Het blijft inderdaad moeilijk om tekst op de juiste manier te interpreteren, in een gesprek zie je aan het gezicht en lichaamstaal van je gesprekspartner met welke emotie iets wordt gezegd.

    Helemaal met je eens dat vrijheid van meningsuiting een groot goed is, zolang het maar binnen de normen van beschaving en fatsoen blijft. Maar dat is mijn mening. ๐Ÿ™‚
    We hoeven hier geen vriendinnen van elkaar te zijn, als we maar samen door een deur kunnen.

    • Mjo at 08:28

     Fijn dat je zo reageert Hannah, dank je wel. Wat mij betreft is ons “meningsverschil” uitgepraat en opgelost dus dikke punt er achter. En wat mij betreft kunnen we zeker door 1 deur.

     Wat je schrijft over de vrijheid van meningsuiting, dat is ook mijn mening.

     Ach dat kleine type foutje, kan gebeuren toch. Ik maak er niet zo’n probleem van.

  • anneke at 14:05

   Ook de reactie van mij over de foto reportage in plaats van leggen moest ik liggen schrijven . Moet je eens kijken wat hun schrijven

 1. Toet at 16:26

  De vier tortels kruipen weer in elkaar.Nu een ander slachtoffer gevonden.Eerst Cees nu Hannah.Gea neem ik niets kwalijk naar haar foto bekeken te hebben.Maar Mjo ga toch wat anders doen .

 2. MariaBora at 12:51

  volgens mij mag je hier toch wel een eigen mening hebben, dat mensen het daar niet altijd mee eens zijn is heel normaal, maar ga dan niet schrijven dat als je eventueel dit of dat zou zeggen die kwaad wordt, het is jou mening en daar hoeft niemand het mee eens te zijn, de kleuterklas heeft iedereen hier inmiddels achter de rug, veronderstel dat iedereen Ivan of Cees, (dit is een voorbeeld) leuk zou vinden dan zou Utopia saai worden, persoonlijk vind ik er 4 wel leuk waaronder Wim, de rest daar zou ik niet mee overweg kunnen als ik in Utopia zat (spaar me).????? maar dat is in het echte leven buiten ook.

  • Hannah at 15:17

   Inderdaad MariaBora!
   Verder zal ik er maar niets over zeggen, want anders zou iemand nog denken dat ik boos ben. ๐Ÿ™‚
   Terwijl ik er juist elke keer om moet lachen. (Lees: uitlachen) ๐Ÿ˜‰

 3. MariaBora at 12:44

  Iedereen weet zo langzamerhand wel dat Ivan een houding aanneemt alsof hij de directeur is van utopia en dat je alles moet vragen als je iets wilt doen, een kleine verandering daarin b.v. de zak niet wegbrengen maakt hem al razend. Als Ivan iets niet bevalt heeft hij commentaar op diegene, als hij zelf iets wil doen doet hij het gewoon, ik zou daar strontziek worden van dat gecommandeer, zijn liefje doet al net zo.

 4. anneke at 11:48

  Hebben jullie Ivan ook niet horen zeggen ; ik durf die man niet meer aan te kijken bang dat hij wat gaat zeggen , dus hij roddelt dan niet tegen iemand anders hij moet ook eens ballen hebben om met hem te praten en niet zogenaamd ik heb even geen tijd.
  Die twee moeten gewoon weer eens met elkaar gaan praten , hij doet net als een hele tijd geleden Cees kan niks goed doen en dan krijgt hij weer wat mensen mee die het eens zijn met Ivan
  Maar waarom mogen er nog een paar hun taak later doen veegt hij zijn hoopjes niet op dan komt die scheur van Ivan weer , heeft Ivan altijd zijn taak gedaan ook niet en zo zijn er meerdere die dat niet doen.
  En jullie weten ik ben fan van Cees , ben voor hem blij dat hij nog een paar (wat op een hand te tellen is) mensen heeft die nog normaal tegen hem praten

  • Hannah at 15:29

   @ Anneke, dat zou inderdaad een goed idee zijn dat Cees en Ivan eens een goed gesprek gaan voeren.
   Gisteravond, op de stream, was Cees in gesprek met Mark achter de computer. Cees zei dat hij Ivan al een paar keer had aangesproken om het uit te praten, maar Ivan stelde het steeds uit tot later en had dit gesprek nog steeds niet plaats gevonden.
   Cees vroeg hoe Mark dit zou aanpakken. Hopen dat de tips van Mark helpen om de lucht te klarn tussen die twee.

 5. Mjo at 11:28

  Yvon en Gea, natuurlijk ben ik het met jullie eens. ๐Ÿ˜‰

  Maar we moeten “oppassen met wat” we schrijven, ๐Ÿ™‚ want anders wordt Hannah boos. ๐Ÿ™
  Pfffffffff

  PS:
  Ach ja dit valt mij juist nog in:
  denk maar aan een bekende uitspraak van de heer M. Smeets, Mag ik dit zeggen, JA dit mag ik zeggen.

 6. Yvon at 11:01

  Zucht!!!!wat is het toch een min manneke,stoken stoken
  Aandacht…heeft hij wel opbouwende kritiek voor iemand?nee hij kraakt iedereen af,achter de rug van diegene,de enigste die goed is,is Cees

  • Ann at 14:06

   Die cees spoort niet, pispaaltje ivan nou.. Wat een vent, zelf doet hij niets!!! Werkelijk niets.Zal jevader maar zijn.. Wat mij ook opvalt, hij heeft jonge kinderen, normaal een bezoekregeling, volgens mij geeft hij niets om zijn kids, anders was hij thuisgebeven. En inderdaad, straks hannah weer met haar filosofie, en opmerkingen. En uit lokken.. Die verschuilt zich ook achter anderen..

 7. gea at 10:37

  Dat is al dagen geleden op tv geweest, want hij kon zogenaamd het stoffer en blik niet vinden terwijl Ivan het zo pakte naast de wasmachine. Maar ja het is Cees die wil voor alles wat hij doet een medaille, misschien wil hij ook nog een lintje van de koning. Trouwens waarom staat hij op de foto met een breekijzer hij heeft nog nooit iets met bouwen of afbreken gedaan vanwege zijn zwakke rugje.

 8. maria at 10:14

  Zit hij daar nu nog over te zaniken .Dat is al dagen geleden geweest. En ja natuurlijk weer naar een ander om te klagen. Pffff Die man kan het echt niet laten.En een complimentje krijgen dat hij wel veel doet en horen …goh Cees fijn dat je het doet(vegen). Moet hij zeggen ,hij kan juist helemaal geen complimenten geven, ja alleen commentaar dat het weer niet goed is.Die man moet er echt in december uit anders kon hij nog weleens een tik aan zijn hoofd krijgen van een van de bewoners ,die hem meer dan zat zijn! Ja hij word niet voor niets zeurkees genoemd toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *