Utopia academie over borstkanker

Utopia academie over borstkanker

We hebben gisterenavond nog iets gemist, hoogste tijd dus om je daar van op de hoogte te brengen. Want gisterenavond vond er een Utopia academie plaats over een vervelend onderwerp namelijk borstkanker. Twee dames kwamen op bezoek om alles te vertellen over deze vreselijke ziekte. Er wordt lang en veel gesproken maar ook privé zaken komen aan de orde, zo heeft Cees in zijn omgeving vaak met kanker te maken gehad. En Bjorn heeft deelt ook ervaringen over het geen wat hij in zijn jeugd mee gemaakt heeft met deze ziekte. Gezien het gevoelige onderwerp en de duur van deze gebeurtenis hebben we de gehele academie in film voor je klaar gezet. Zo kun je het op je gemak nog eens terug kijken. De bewoners waren onder de indruk van deze academie, maar dat er aandacht gegeven wordt aan deze ziekte is alleen maar goed toch?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Mjo at 11:53

    Ik vind het goed dat ze aandacht besteden aan borstkanker. In de maand oktober wordt elk jaar (extra) aandacht gevraagd voor borstkanker bij (jonge) vrouwen. (Pink Ribbon ).

    Helaas kent iedereen in Nederland (niemand uitgezonderd) in zijn familie, vriendenkring of zijn/haar directe omgeving wel iemand met deze rot ziekte kanker.

    Maar wat ook de aandacht verdient is dat bij mannen eveneens borstkanker voor komt, dat is nog niet zo algemeen bekend, dus dat mogen we ook niet vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *