Wilde Stefanie naar huis?

Wilde Stefanie naar huis?

We schreven er al over, Stefanie had een flinke huilbui nadat ze haar post van thuis nog eens doorgenomen had. Ze kreeg last van heimwee en wat later blijkt dat dat niet het enigste is wat haar doet twijfelen om te blijven in Utopia.

Stefanie vindt de mensen in de loods niet aardig, de laatste tijd. Ik heb het idee dat iedereen doet alsof ik een of andere domme idioot ben zegt ze dan ook. De bewoners maken vervelende opmerkingen en praten op een bepaalde manier die haar volledig tegenstaat. Naomi die het allemaal aanhoort ziet dat Stefanie de laatste tijd niet lekker in haar vel zit. Zo schreeuwt ze veel en laat zich snel op de kast jagen voegt ze eraan toe. Je moet je niet zo negatief over anderen uitlaten adviseert ze. Bedenk wel dat wij het allemaal goed met je voor hebben voegt ze eraan toe. Niemand heeft een hekel aan iemand, hier. Bijna. Beide lachen, en Naomi stelt voor dat Stefanie de agressie die ze soms voelt, oplost met een wandeling met harde muziek op. Stefanie benadrukt dat ze het niet expres doet maar ze wordt soms gewoon erg pissig door anderen. Zoals vandaag vertelt ze verder, toen Nicole weer een of andere opmerking maakte alsof ik een dom paard ben! Maar je kan hier ook gewoon niet even alleen zijn. Ik wilde op dat moment niets anders dan weer naar huis gaan… Zal Stefanie van dat gevoel af komen? Of voelt ze zich gewoon tijdelijk een beetje down?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *