Stefanie had een huilbui

Stefanie had een huilbui

Ook schreven we al over de post die Stefanie deze week ontving. Gezien het feit dat er niemand bij zat hebben we over weinig details kunnen schrijven. Vandaag blikt Stefanie nog eens terug op bericht van het thuisfront en kreeg een huilbui in het bijzijn van Gabriëlle… Stefanie zit hardop te snikken nadat ze haar brieven nog eens doorgenomen heeft. Gabriëlle en Naomi lopen snel naar haar toe. Wat is er aan de hand?  vragen de twee nieuwsgierig. Stefanie zit gebogen over foto’s van haar familie. Dat is mijn broertje zegt ze met horten en stoten. Hij heeft een vriendinnetje. En ze is mooi. Stefanie leest voor wat hij heeft geschreven: “Sorry dat ik niets gestuurd heb vorige keer. Ik heb er een uur aan gezeten, maar ik kreeg niets op papier.” Kortom ze heeft last van heimwee, gelukkig heeft ze wat aan haar mede bewoners Gabriëlle en Naomi. Want de twee dames weten haar weer op te vrolijken, maar emoties tonen is ook wel belangrijk volgens de twee. Stefanie kan zich daar wel in vinden, ik heb het al heel lang opgehouden zegt ze een beetje opgelucht… Gelukkig heeft Stefanie de foto’s nog, komt ze er bovenop?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *