Bas sluit een deal met Ivan

Bas sluit een deal met Ivan

Eerder schreven we er al even kort over, Bas en Ivan hebben een dansles gehad. De eerste dansles is inmiddels een feit en als Bas vraagt hoe Ivan het vond antwoordt hij duidelijk. Helemaal niks. Sterker nog, ik wil het niet eens voegt hij eraan toe. Bas kijkt verrast, je had me toch uitgedaagd? Jij had mij ook uitgedaagd en je stuurde iemand anders de ring in antwoordt Ivan. Bas kan dat natuurlijk niet ontkennen en vraagt zich af hoe hij Ivan over kan halen toch mee te doen. Volgens Ivan moet Bas dan wel een verdomd goede tegenprestatie komen. Heb je gezien hoe dat, de dansles eruit zag? De twee beginnen te lachen en Bas komt met een idee.  Als Ivan meedoet zal Bas geen kas op de akker maken, zodat er meer ruimte is voor de kasteeltuin van Ivan.Ivan vindt het wel wat, maar kan hij Bas wel echt vertrouwen? Ivan komt met nog een voorwaarde, geen groot evenement. Een paar workshops en dan Bas en Ivan die tegen elkaar moeten dansen. De jury beslist wie wint. Bas steekt zijn hand uit om de afspraak definitief te maken. De twee schudden elkaar vervolgens de hand en slaan elkaar op de schouders. Kortom de danswedstrijd komt er gewoon, net als een kasteeltuin.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Hannah at 15:43

      Ik moest gelijk aan Wilco denken die, toen hij in Utopia kwam, zei dat hij van de loods een kasteel ging maken. (Daar is helaas niets van gekomen)
      Daar had de kasteeltuin wel mooi bij gepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *