Ruzie tussen Rowena en Cees

Ruzie tussen Rowena en Cees

Een rustige dag gaat voorbij in Utopia, er is niet extreem veel gebeurd maar gelukkig kunnen we je nog wat melden. Allereerst hebben een aantal bewoners dansles gehad, dit omdat een danslerares Bas ooit heeft uitgedaagd voor een battle. Overigens hebben wij dit gemist maar dat ter zijde… Natascha zo heet de danseres wordt hartelijk ontvangen door Ivan en Bas wordt er ook bij geroepen. Het gezelschap gaat in de horecakeuken zitten en Ivan begint te vertellen over het kickboksgala. Bas had hem daar uitgedaagd maar uiteindelijk iemand anders geregeld zodat hij zelf niet hoefde te vechten. Het komt er min of meer op neer dat Ivan Bas nu wil uitdagen door een dans battle. Verder wil Ivan graag leren stijldansen… Enfin, het gezelschap gaat oefenen en Natascha neemt de moves van de heren op. Uiteindelijk verlaat ze het terrein weer, en Ivan vindt het helemaal niks. Hij hoeft niet meer te dansen, Bas vond het op zich wel leuk hem boeit het niets om voor gek te staan. Bas gaat waarschijnlijk verder met dansles… Wordt vervolgd…

Dan gaan we naar wat minder gezellige dingen, ruzie. Dit keer tussen Rowena en Cees en dat terwijl die twee het redelijk goed met elkaar konden vinden… Het begon allemaal toen Rowena Cees aansprak op zijn kritiek op alle keukengerei dat niet is opgeruimd. Cees schudt geïrriteerd zijn hoofd en Rowena benadrukt dat ze het niet zo bedoeld. Je moet niet boos worden! Bemoei je er dan ook niet mee antwoordt Cees boos. Vervolgens ontstaat er een wel niet discussie waarin Cees zijn gedrag verdedigt en Rowena blijft herhalen dat ze toch wel een vraag mag stellen? Dan begint Naomi zich er ook nog eens mee te bemoeien tot grote frustratie bij Cees. Rowena telt daarom hardop tot tien en Cees blijft ondanks dat boos. Als ik er niets over zeg, doet niemand het. En wat maakt jou dat nou uit als ik dat doe? Stoor je je eraan? gaat Cees verder. Rowena antwoordt ja, een klein beetje. Cees knikt en zegt dat hij zich voortaan wel ergens anders op richt en loopt maar weg… Einde vriendschap? Of is het binnenkort weer goed tussen die twee?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ann at 17:58

    Inderdaad cees, richt je eens op iets anders, en niet op iedereen letten, en commentaar geven. Dan maak je een ander gelukkig en jezelf ook, envoor veel mensen plezierig tv kijken..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *