Cees ergert zich wederom aan het drankgebruik

Cees ergert zich wederom aan het drankgebruik

In het verleden ergerde Cees zich ook aan het alcoholgebruik in Utopia. Het is toen een tijd redelijk goed gegaan maar vanmorgen lijkt de oudste bewoner zich er toch nog aan te ergeren…

Cees deed zijn beklag bij Mark. Er wordt achteloos zomaar 80 euro op een avond opgezopen begint Cees het gesprek. Doe dat twee ร  drie keer per week en je zuipt zo voor 800 tot 1000 euro per maand op en dat is nog los van bier en wijn gaat hij verder. Mark kan zich wel vinden in het geen wat Cees zegt. Ik had ook al gezegd dat we een keer bij elkaar moeten komen, want ik heb ook nog wel wat dingen. Je moet het wel vriendelijk houden, maar af en toe moet je wel even aangeven let even op! Cees vindt ook dat Ivan er nogal makkelijk mee omgaat. Hij verkleinde het 80 euro zuipen verhaal mwoah ja, maakt niet zoveel uit. Nou, als dat nou meneer de leider is? Cees ziet een ander systeem voor zich waarbij bewoners munten moeten inkopen, het gaat nu op kosten van de BV voegt hij eraan toe. Dat betekent dat ze aan jouw en mijn geld zitten. Je inkoopkosten gaan omhoog en dus wordt er minder winst uitgekeerd. En ik weiger dat nog langer. En bovendien heeft het systeem twee voordelen volgens Cees, A ze zuipen minder da’s goed voor sommigen hier en B. ze zuipen mijn geld niet op. Maar volgens Mark is het meer een onderwerp en daarmee is het niet opgelost. Er komt teveel wrijving en er zijn altijd mensen die er fel op tegen zijn. Zou het systeem van Cees helpen? Of vinden jullie het wat overdreven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. Rina at 13:22

  Ik ben het niet vaak met Cees eens, maar dit keer heeft hij groot gelijk.
  Dat er maar gezopen wordt van de BV is belachelijk lekker van je eigen geld. en op is op.

 2. gea at 13:12

  Cees loopt altijd te zeuren over het drankgebruik buiten het centraal om, want als ze in het centraal vragen of hij ook nog wat heeft, dan zegt hij niks. Maar daarna heeft hij altijd wat op of aanmerkingen.

 3. anneke at 12:13

  Heel goed idee van Cees dat ze zelf hun eigen drank moeten gaan betalen dat had al veel eerder moeten komen nu zuipen ze het geld op , laten ze de drank van hun zakgeld kopen.
  Net wat Cees zegt ik betaal voor jullie zuipen.
  Maar waarom doet hij het niet tijdens de vergadering
  Ivan is er misschien wel op tegen maar houd hij z’n eigen in (dat maar goed ook) het is nog maar 2 en halve maand tot de UTOPIAAN van het jaar
  Maar wie zijn die grote afnemers van drank

   • anneke at 15:10

    En moet je na gaan Cees mocht van sommige geen fruit hebben moet je kijken wat hij over zich heen kreeg en fruit is nog gezond dat kan je van drank niet zeggen.

 4. ylva at 12:05

  Ik vind cees echt een held irritante , vervelende man. Maar hier heeft hij zeker gelijk in. Waarom moet hij andermans drank betalen. Dat is belachelijk en zeker hoeveel hun zuipen. Het lijken soms wel pubbers / studenten kwa drankgebruik.

 5. Hannah at 11:58

  Het is even rustig geweest, omdat er geen topics waren met Cees in de hoofdrol, maar nu kan de “heilige vier- eenheid” hun hart weer ophalen (lees: gal spuwen) over Cees!

  • Ann at 13:00

   Yep en dan nog wat hannah… Jij mag wel je gal spuwen in vorige berichtenen wij mogen onze mening niet zeggen.. En dan zeg je vier eenheid. En jij en toet, heb je wel eens gelezen wat toet over yvon schrijf???

   Even over cees, ja cees zeur, maar nu heeft hij weer ander pispaal, ivan.. Met halal vlees en nu dat ivan niets over drank gebruik zeg..
   Cees kan beter iets gaan doen, al is het zijn bingoavond
   Maar steeds op ander letten, zelf is hij te lui voor vuilniszakken buiten te zetten… O nee hij heeft last van rug, jaja cees dat wist je van te voren toen je erin kwammet je 61jaar.

   • Hannah at 13:10

    @ Ann: Ach mens, wat interesseert mij dat nou wat jij zegt! 9 van de 10 keer lees ik die onzin wat jullie over Cees schrijven niet eens! En als mijn commentaar jou niet aanstaat heb je pech, dan lees je het toch lekker niet!!

    • anneke at 14:46

     Hannah wat ik net schreef was niet voor jouw maar was voor ann bedoeld ze had het over jouw en toet en meestal hoor ik daar ook bij. (Grapje)

     • Hannah at 16:18

      ๐Ÿ™‚ Anneke, ik had al zo’n vermoeden. ๐Ÿ™‚

    • Mjo at 16:26

     Hannah, als je het niet interesseert waarom maak je je dan zo druk.

     Sorry, maar ik wil nog graag 1 ding kwijt, voor iedereen, respecteer elkaars reactie en mening. Ook al staat het je/jullie niet aan.
     Want we leven hier gelukkig nog in een vrij land, waarin iedereen zijn of haar mening mag en kan geven.

     Groet, en een prettige avond.

     • Hannah at 18:27

      Ik denk dat je het helemaal verkeerd ziet Mjo, je moet eens goed kijken wie er op wie reageert!
      En HAHA laat me niet lachen, wie maken zich hier nu druk?! En lopen zich op te winden over elke poep en scheet die Cees laat, of als mede Utopia fans het niet met jullie eens zijn? Om daarna diegene na elke post af te ze*ken … Klagen dat Cees zeurt en er daarna in elke topic over zeuren. Jullie lijken gewoon op hem! ๐Ÿ™‚
      Ik heb het al een keer gezegd en zal het voor jou nog een keer herhalen: het interessert mij echt niets (!!!) wat jullie roepen en zeuren en klagen over Cees of over medereageerders (inclisief mijzelf), zelfs over Thom. Als je daar zelf vrolijk van wordt, gewoon doen! Over zoveel kinderachtige, onbeschofte, onbenullige scheldende opmerkingen lig ik alleen maar in een deuk! ๐Ÿ˜€
      Zelf hebben jullie lange tenen en een ander moet jullie “bla-bla” maar incasseren. Jammer joh, ik dacht het niet.
      Ook een heel fijne avond voor jou gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *