Gaat Cees tactisch stemmen?!

Gaat Cees tactisch stemmen?!

Er is veel gebeurd afgelopen nacht, zo besprak Stefanie het gesprek met Gina. Dit deed ze samen met Cees en Bas op het rokersbankje. Het zit Stefanie toch nog niet helemaal lekker. Ze zegt tegen Cees en Bas dat ze het niet helemaal vertrouwd dat Mark en Gina niet op haar gaan stemmen. Daarom blijft ze één stem aan Gina geven. Daarna besluiten Bas en Stefanie richting bed te gaan. Maar Cees blijft nog wakker…

Want even later zien we hem praten met Bjorn over de nominaties. In dat gesprek vertelt Cees dat hij misschien tactisch gaat stemmen en vol op Stefanie wil gaan. Of op Gina om zo zelf niet op de schopstoel te komen. Niet op Rolf gaat hij verder, want die krijgt er al zat. Een bijzonder verhaal is het wel want Cees heeft min of meer beloofd dat hij niet op Stefanie zou stemmen. En dat weet Bjorn ook, hij vraagt zich af wat de gevolgen zouden zijn. Volgens Cees heb je dan herrie in de tent,  maar twee maanden geleden kreeg ik ze van haar, waardoor ik zelf op de bank terecht kwam. Bjorn vindt dat Cees zijn gevoel moet volgen, iedereen probeert zijn hachje wel te redden voegt hij eraan toe. Utopia is en blijft een spelletje sluit hij het gesprek af… We zijn benieuwd wat Cees gaat doen! Wat denkt jij?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 11:52

  Rolf, Cees en Gina zitten op de bank.

  Wie aan wie stemmen heeft gegeven, zal nog wel hier verschijnen, maar 1 ding weet ik wel, Rolf heeft alle 3 de stemmen aan Cees gegeven.

  De drie stemmen van het publiek zijn voor: Rolf, Gina en Cees.

  Tja, Cees dat tactisch stemmen van jou, met de bedoeling om niet op de bank te komen is dus mislukt.

 2. Hannah at 11:49

  Snel Thom een nieuwe topic over de stemming zodat we daar over kunnen praten! 😀
  Cees (6stemmen) Gina ( 8 stemmen) en Rolf (25 stemmen) op de bank!

  • Hannah at 12:08

   Hahaha niet gezien Mjo, sorry. Ik had de stemming live gezien en ben gelijk hier naar toe gerend. Het was ook zo spannend! 😀

  • Hannah at 13:05

   Hahaha ik zie nu net dat, toen ik mijn post schreef, ik jouw bericht helemaal niet had kunnen lezen: mijn post was van 11:49 uur, die van jou was net iets later nml. 11:52 uur 😉

 3. anneke at 10:46

  Als iedereen denkt Rolf krijgt er toch genoeg ik stem er niet op komt hij niet op de bank.
  En Mark is niet te vertrouwen dus geef hem ook een stem
  Maar zoals er nu uit ziet komen volgens mij Gina Stefanie Cees en Rolf erop

 4. gea at 10:09

  Denkt Cees nou echt dat hij niet op de bank terecht komt, als dat niet zo is vreet ik mijn hoed op bij wijze van….. door tactisch te stemmen, ik las net ergens dat ze gisteren allemaal hun stemmen al door hebben moeten geven aan de ‘ overheid’ nieuwe naam voor ‘achter’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *