Bjorn irriteert zich aan Naomi

Bjorn irriteert zich aan Naomi

Nog meer nieuws van gisterenavond, dit keer over Bjorn. Hij lijkt zich namelijk te ergeren aan mede bewoner Naomi. Wellicht dat hij daar vandaag op gaat stemmen?!

Bjorn en Rowena zitten bij de trap van de vide, en daar vertelt Bjorn dat hij het nu even niet meer weet, doelend op de stemronde. Ik krijg echt mijn twijfels om mijn stemmen te veranderen. Ik zit er serieus over na te denken om alsnog mijn stemmen te verdelen. Ik ben er namelijk een beetje klaar mee steeds. Met Naomi voegt hij eraan toe. Rowena merkt op dat Naomi misschien precies hetzelfde voelt maar volgens Bjorn komen zijn frustraties ergens anders door. Ze mengt zich bij iedere discussie en tettert er altijd doorheen. Op dat moment kwam Naomi binnen en op het moment dat Naomi zich met een gesprek van de anderen in de woonkamer bemoeit, fluistert Bjorn tegen Rowena.  Zie je, dit is wat ik bedoel. Ik trek het echt slecht. Volgens Bjorn bemoeid Naomi zich overal mee, zij is de enige die ermee weg komt. Als iemand anders dat doet, is het huis ineens te klein aldus geïrriteerde Bjorn… Zal Bjorn nu ook stemmen aan Naomi geven? We weten het vanmiddag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Tineke at 10:06

    Geef maar stemmen aan haar, ze komt overal goed mee weg ze loopt nog steeds het verwende nest uit te hangen en voert niets uit. Beetje foto s maken nou dat kan iedereen zoals zij dat doet zeker. Ze denkt echt dat ze alles is, dat de groep dat niet ziet, nou ja groep jullie zijn allemaal eenlingen die samen een groep vormen. Want een groep doet veel samen maar het is ikke ikke ikke en de rest kan stikken. Dus geef haar maar gerust stemmen al denk ik dat jou dat niet in dank word af genomen, niemand mag namelijk aan het kleine prinsje zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *